Vitamina B17 (2 produse)

Vitamina B17, cunoscută și sub numele de Amygdalin sau Laetrile, este o compusă naturală care se găsește în mai multe fructe și nuci, în special în sâmburii de cais. Această vitamină fost promovată ca tratament pentru bolile autoimune, dar nu …

Arată toate informațiile

Vitamina B17, cunoscută și sub numele de Amygdalin sau Laetrile, este o compusă naturală care se găsește în mai multe fructe și nuci, în special în sâmburii de cais. Această vitamină fost promovată ca tratament pentru bolile autoimune, dar nu există dovezi științifice care să o susțină. Mai mult, aceasta devine toxică atunci când este consumată în cantități mari și poate provoca o serie de efecte secundare negative. Este important să consultați un profesionist în sănătate calificat înainte de a lua orice fel de supliment alimentar sau tratament alternativ.

Adam's Visision, Multivita + Fier, 30cpr 1+1 GRATIS

Fierul și vitaminele sunt substanțe esențiale organismului pentru funcționarea să optimă! Multivita+Fe este un complex de 14 vitamine și minerale, deosebit de importante pentru funcționarea echilibrată a organismului împreună cu o doză zilnică de 14mg de Fier, care ajută la reducerea simtomelor de oboseală și instalarea anemiei!

3 buc în stoc
2166 Lei
Product image

SOLACIUM PHARMA S.R.L. Sideral Active, 30 plicuri

SiderAL ACTIVE este un supliment alimentar sub forma de pulbere orodispersabila care contine un amestec de vitamina C, complexul vitaminic B (B6, B12 si Acid folic) si Fier care contribuie mentinerea sanatatii organismului prin suplimentarea aportului zilnic din acesti nutrienti.

 
7642 Lei

Răsfoiți produsele din categoria Vitamina B17 sortate după Nr. review-uri. În categoria Vitamina B17 produsele sunt sortate după Preț descrescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Vitamina B17 sortate după După popularitate.