Umbrele și perdele pentru cărucioare (3 produse)

Umbrelele pentru carucioare sunt accesorii care se atașează la caruciorul copilului pentru a-l proteja de soare și ploaie. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea în timpul zilelor călduroase și ploioase, deoarece oferă o protecție suplimentară …

Arată toate informațiile

Umbrelele pentru carucioare sunt accesorii care se atașează la caruciorul copilului pentru a-l proteja de soare și ploaie. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea în timpul zilelor călduroase și ploioase, deoarece oferă o protecție suplimentară pentru copil. Umbrelele pentru carucioare sunt de obicei confecționate din material rezistent la apă și au o strucțură flexibilă, astfel încât să poată fi ajustate în funcție de poziția soarelui.

Perdelele pentru carucioare sunt, de asemenea, accesorii care se pot atașa la carucior pentru a oferi o protecție suplimentară pentru copil. Acestea sunt de obicei confecționate din material opac și pot fi ajustate în funcție de necesitățile copilului. Perdelele pentru carucioare sunt potrivite pentru a fi utilizate atunci când copilul doarme în carucior, deoarece oferă o ambianță întunecată și liniștitoare. De asemenea, pot fi utilizate pentru a proteja copilul de vânt și de frig în timpul iernii.

Product image

Huse Neopren Protectie Maner Carucior Negre

1 buc în stoc
84 Lei
Product image

Easywalker Husa de Ploaie Carucior Charley

Apara copilul de ploaie si vant. Fabricata din textil si plastic transparent.

 
194 Lei
Product image

Sasiu Negru Carucior Sadena

Caruciorul Sadena poate fi pliat simplu si rapid cu o singura mana. Caruciorul poate fi pliat cu unitatea de scaun orientata spre inainte sau spre spate. Cu optiunea "Self-standing" si cu cea mai compacta dimensiune posibila atunci cand este pliat, ocupa incredibil de putin spatiu. Manerul de transport este acoperit integral cu piele faux, ceea ce facilitează transportul, plierea si depozitarea caruciorului. Partenerul tau perfect, in orice calatorie!

 
152995 Lei

Categoria Umbrele și perdele pentru cărucioare este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Umbrele și perdele pentru cărucioare ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Umbrele și perdele pentru cărucioare sortate după articole Preț descrescător.