Umbrele

(1 produse)

Umbrelele sunt accesorii folosite pentru a se proteja de ploaie sau soare. Acestea sunt formate dintr-un maner și o boltă de material, cum ar fi poliesterul sau nylonul, care se deschide și se închide pentru a acoperi capul sau corpul. Umbrelele …

 Arată toate informațiile

Umbrelele sunt accesorii folosite pentru a se proteja de ploaie sau soare. Acestea sunt formate dintr-un maner și o boltă de material, cum ar fi poliesterul sau nylonul, care se deschide și se închide pentru a acoperi capul sau corpul. Umbrelele sunt disponibile într-o varietate de mărimi, forme și culori, astfel încât fiecare persoană să poată alege unul care se potrivește stilului său și nevoilor sale. Umbrelele sunt de obicei realizate din materiale durabile, cum ar fi oțelul sau aluminiul, pentru a rezista la vânt și ploaie. De asemenea, unele umbrele au caracteristici suplimentare, cum ar fi manere confortabile, sisteme de închidere rapide sau mânere anti-alunecare pentru a le face mai ușor de ținut în mână în condiții de vreme nefavorabile.

În categorie găsești produse de la branduri precum: Peg Perego. Produsul cel mai apreciat de clienți din această categorie este: Umbrela Universala Beige, Peg Perego.

Product image

Umbrela Universala Beige, Peg Perego

Merită, pentru că îți oferă mult mai mult! Caracteristici: • Ușor de montat pe cadrul căruciorului; • Deschidere rapidă; • Compatibilă cu orice tip de cărucior datorită sistemului practic de prindere;

1 buc în stoc

Categoria Umbrele este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Umbrele ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Umbrele sortate după articole Preț descrescător.