Uleiuri pentru corp - Vegan (0 produse)

Fie că alegi să folosești un ulei de corp cosmetic, fie că preferi un ulei natural, beneficiile pentru piele vor fi la fel de însemnate. Spre deosebire de alte produse destinate îngrijirii corpului, uleiul are un conținut ridicat de acizi grași, …

Arată toate informațiile

Fie că alegi să folosești un ulei de corp cosmetic, fie că preferi un ulei natural, beneficiile pentru piele vor fi la fel de însemnate. Spre deosebire de alte produse destinate îngrijirii corpului, uleiul are un conținut ridicat de acizi grași, iar asta înseamnă ca pielea ta nu numai că va fi hidratată, însă va fi protejată de razele solare și de procesul de îmbătrânire prematură.

Un ulei de corp bine formulat va avea o textură uleioasă, însă deloc grasă. Va intra repede în piele după aplicare fără să lase peliculă sau senzație lipicioasă la atingere. În plus, nu ar trebui să păteze deloc hainele, iar mirosul ar trebui să fie unul suav.

Beneficiile uleiului de corp

  1. Acționează ca o barieră de protecție, sigilând pielea, astfel încât hidratarea să fie mențiută pentru mai mult timp în țesuturi.
  2. Datorită lipidelor care au efect reparator supra zonelor exfoliate, uleiul face pielea catifelată și plăcută la atingere.
  3. Are un conținut ridicat de antioxidanți, acest lucru ajută la prevenirea procesului de îmbătrânire prematură a pielii și la protecția împotriva razelor solare.

Deși uleiurile de corp și-au dovedit eficacitatea în hidratarea profundă a pielii, trebuie să ții cont de câteva sfaturi în ceea ce privește aplicarea lor. În primul rând, atunci când temperatura aerului este foarte crescută, evită să aplici un ulei foarte dens deoarece poate înfunda porii și conduce la apariția acneei. De asemenea, nu ar trebui să aplici niciodată un ulei de corp înaintea unor creme sau loțiune pentru că acestea nu se vor mai absorbi în piele, ci întotdeauna după. Este important să reții că nu trebuie să folosești uleiul de corp ca protecție atunci când te expui la plajă, aceasta favorizează arsurile solare și accentuează iritațiile cauzate de expunerea la radiații solare.

Uleiuri naturale pentru îngrijire

Uleiul de argan are o textură ușoară, este bogat în vitamina E, dar și alți antioxidanți. Grație texturii lejere, uleiul de argan este recomandat pentru utilizarea zilnică și poate fi folosit atât pe piele uscată, cât și pentru cea grasă întrucât are capacitatea de a regla producția naturală de sebum.

Uleiul de jojoba are structura cea mai apropiată de cea a sebumului, lucru care îl face foarte ușor de folosit și de adaptat oricărui tip de piele.

Uleiul de cocos are o textură densă, fiind recomandat pentru pielea uscată. Acesta reușește să hrănească în profunzime țesuturile pielii, însă trebuie aplicat seara deoarece lasă un aspect gras și se absoarbe destul de greu în piele.

Uleiul din sâmburi de struguri contribuie la regenerarea celulară, ceea ce reprezintă un o calitate excelentă în sezonul cald, atunci când structura pielii este afectată de razele solare foarte puternice.

Șterge toate filtrele

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Produsele din categoria Uleiuri de corp sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. Aceste produse din categoria Uleiuri de corp sunt sortate după Preț crescător. În categoria Uleiuri de corp produsele sunt sortate după Preț descrescător.