Ulei esential de Tamaie dilutie 5% (Boswellia Carterii), 10ml - Ancient Wisdom

Ulei esential de Tamaie dilutie 5% (Boswellia Carterii), 10ml - Ancient Wisdom

Din păcate acest produs nu este disponibil
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa

Îți recomandam aceste produse alternative

Fii primul care lasă un review acestui produs.

Ulei esential de Tamaie dilutie 5% (Boswellia Carterii), 10ml - Ancient Wisdom

Denumire latina: Boswellia Carterii
Parti utilizate: rasina
Origine: Oman
Metoda de extracție: distilare la abur, dilutie in ulei de struguri

Este o esență prețioasă cu proprietăți terapeutice recunoscute, utilizată în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituală. Este stimulator al sistemului imunitar și revitalizant pentru piele.

Recomandări, aplicații

  • ten matur, ridat, îmbătrânit
  • cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise
  • vergeturi
  • eliberarea spațiului de energii negative
  • anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive
  • meditații, rugăciuni, reculegere

Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

  • nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie
  • dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice: 0,5-2%
  • 1-3 picături de ulei esențial adăugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru față
  • 30-60 picături în 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicații pe corp
  • ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj
  • ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele bărbătești
  • ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătățirea funcțiilor tractului respirator
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană cu lampa de aromaterapie/lumânare, împreună cu alte uleiuri esențiale
  • ca esență cu note de bază pentru prepararea de parfumuri

INCI: Ulei esential de Tamaie (Boswellia Carterii) dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Precauții în utilizare: uz extern

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
EAN:
Numele original: Ulei esential de Tamaie dilutie 5% (Boswellia Carterii), 10ml - Ancient Wisdom
Ultima actualizare a paginii: 12.4.2019 07:08
În stoc furnizor În stoc furnizor
EAN:
Numele original: Ulei esential de Tamaie dilutie 5% (Boswellia Carterii), 10ml - Ancient Wisdom
Ultima actualizare a paginii: 12.4.2019 07:08
În stoc furnizor În stoc furnizor