Ulei esential de Patchouli (Pogostemon Cablin), 10ml - Ancient Wisdom

Ulei esential de Patchouli (Pogostemon Cablin), 10ml - Ancient Wisdom

3127 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
Ai în coș 0 stoc pentru 0 Lei
Credite oferite: 3.13 credite
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa
Fii primul care lasă un review acestui produs.

Ulei esential de Patchouli (Pogostemon Cablin), 10ml - Ancient Wisdom

Patchouli este o plantă perenă stufoasă care ajunge până la 1 metru înălţime, cu tulpină robustă, cu frunze verzi păroase şi flori mici, roz pal sau albe, nativa în majoritatea regiunilor tropicale din Asia.
Patchouli a fost folosit de secole de comercianţii de mătase care includeau frunze de patchouli între sulurile de pânză, cașmir și mătase, dar si de parfumierii din a caror trusa nu lipseste nici acum, fiind o esenta intens utilizata la crearea parfumurilor. 

Uleiul esențial este extras din frunzele tinere care sunt uscate şi fermentate, devenind astfel foarte aromate înainte de distilarea cu vapori de apa. Acest ulei se îmbunătăţeşte, se matureaza odată cu trecerea timpului, și devine o aromă completa, puternica si fermecatoare.
Foarte apreciat pentru parfumul său misterios și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, uleiul esentiale de patchouli conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, decongestionant venos, regenerator cutanat și cicatrizant.

Recomandări, aplicații 

  • îngrijirea pielii afectate de eczeme, dermatoze, micoze, procese inflamatorii
  • îngrijirea pielii deteriorate, crăpate, rănite
  • îngrijirea tenului matur, ridat, congestionat, asfixic
  • probleme circulatorii: varice, hemoroizi, retenții de apă, celulită
  • ajutor în caz de epuizare, astenie, impotență și frigiditate
  • formularea parfumurilor, în special a celor orientale sau bărbătești


Cum se folosește uleiul de patchouli

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice este de 0,5-2% cu mențiunea că are un miros destul de greoi și persistent
  • ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor destinate îngrijirii tenului: creme, seruri, uleiuri faciale, măști
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, unguente și geluri destinate problemelor circulatorii și pentru remodelare corporală
  • combinat cu uleiuri vegetale și eventual alte ingrediente active specifice, sub formă de masaj circulator sau anticelulitic
  • pentru masaj aromaterapeutic, diluat în ulei vegetal, combinat eventual și cu alte esențe specifice; masajul se poate aplica pe tot corpul sau de-alungul coloanei
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
  • ca esență parfumantă, alături de alte esențe, pentru deodorante și săpunuri

INCI: 100% Ulei esential natural Pogostemon Cablin, obtinut prin distilare la aburi

Precauții în utilizare: uz extern

EAN: 9783598215247
Brand: Akoma Skincare
Numele original: Ulei esential de Patchouli (Pogostemon Cablin), 10ml - Ancient Wisdom
Ultima actualizare a paginii: 12.4.2019 07:08
În stoc furnizor În stoc furnizor

Îți recomandam aceste produse alternative

EAN: 9783598215247
Brand: Akoma Skincare
Numele original: Ulei esential de Patchouli (Pogostemon Cablin), 10ml - Ancient Wisdom
Ultima actualizare a paginii: 12.4.2019 07:08
În stoc furnizor În stoc furnizor