Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare

Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare

4587 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
Ai în coș 0 stoc pentru 0 Lei
Credite oferite: 4.59 credite
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa
Fii primul care lasă un review acestui produs.

Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare

Uleiul din seminte de merisor este o achizitie relativ noua a industriei cosmetice, dar s-a bucurat de recunoastere imediata datorita echilibrului sau unic intre acizii grasi Omega 3, 6, 9 care nu se regaseste in nici un alt ulei si datorita continutului foarte bogat in antioxidanti naturali. Acest ulei exceptional favorizeaza absorbtia si utilizarea acizilor grasi esentiali de catre piele si hraneste in profunzime.

Uleiul de merisor este bogat în tocotrienoli (vitamina E), este non-gras şi penetreaza cu uşurinţă pielea.
O alta caracteristica definitorie este faptul ca este cel mai nesaturat ulei , aceasta insemnand proprietati de hidratare superioare oricarui alt ulei. Stabil si cu un continut extrem de ridicat de antioxidanti naturali, uleiul de merisor este un ulei unic, cu proprietati remarcabile. In nici un alt ulei din piata nu se regaseste o proportie perfecta de 1:1 intre acizii Omega 3 si Omega 6. Acest raport ideal a acizilor grasi este de o importanta majora – Omega 3 hraneste pielea, dar numai in prezenta lui Omega 6 absorbtia si utlizarea sa este consolidata.
Uleiul de merisor se obtine prin presarea la rece a seminţelor din fructe (Vaccinium macrocarpon) şi are un continut foarte bogat în tocotrienoli (antioxidanti). Usor si non-gras, este un agent exceptional de hranire si hidratare pentru ten.
Merisorul (cranberry) este un fruct care creşte în condiţii meteorologice extreme în Canada şi Finlanda. Natura a dotat aceasta planta cu mijloace de aparare robuste, astfel incat merisorul este unul dintre puţinele fructe care combina efectele puternice anti-imbatranire ale polifenolilor şi tocotrienolilor (vitamina E) cu actiunea de protecţie şi restructurare a acizilor graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6.
Bogaţia sa in taninuri, de asemenea, ii confera un potential redutabil de a inhiba dezvoltarea bacteriilor.
Uleiul de merisor este un ulei anti-îmbătrânire si un purifiant de exceptie!
Proprietăţi:

- un antioxidant foarte puternic, datorita prezenţei de tocotrienoli şi antociani

- actiune antimicrobiana data de taninuri

- astringent

- filtru UV natural

- calmant pentru piele uscata, sensibila, iritata

- antirid de exceptie pentru toate tipurile de ten

Indicatii:

- tratament anti-imbatranire de exceptie

- tratament purifiant pentru pielea iritata sau pielea cu probleme

- tratament echilibrant si anti age pentru tenul gras şi mixt

- calmant pentru pielea uscata, eczema, mancarimi

- prelungeste durata de viata a produselor cosmetice, datorita actiunii antibacteriene

Ingrediente: 100% ulei de merisor Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil
Utilizari:

- tratament anti-imbatranire de exceptie

- tratament purifiant pentru pielea iritata sau pielea cu probleme

- tratament echilibrant si anti age pentru tenul gras şi mixt

- calmant pentru pielea uscata, eczema, mancarimi

- conservant pentru cosmeticele homemade, datorita actiunii antibacteriene

EAN: 9783598215292
Brand: Akoma Skincare
Numele original: Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare
Ultima actualizare a paginii: 12.4.2019 07:03
În stoc furnizor În stoc furnizor

Îți recomandam aceste produse alternative

EAN: 9783598215292
Brand: Akoma Skincare
Numele original: Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare
Ultima actualizare a paginii: 12.4.2019 07:03
În stoc furnizor În stoc furnizor