Ulei Caprilis, Mayam, 100 ml

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru ten...
Arată toate informațiile

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Poți primi comanda mâine mai multe informatii
3 buc în stoc
19.26 Lei
  • Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse
  • Cea mai bună drogherie Cea mai bună drogherie
  • Reduceri interesante Reduceri interesante

Adaugă o recenzie acestui produs

EAN 6424414014998
Brand Mayam
Numele original Ulei Caprilis-100 ml