Termometre de baie pentru bebeluși (4 produse)

Un termometru de baie pentru copii ajută la protejarea pielii celui mic împotriva arsurilor care pot fi cauzate de apa mult prea fierbinte din timpul băiței. Astfel, în doar câteva minute puteți determina temperatura ideală a apei. Termometrul …

Arată toate informațiile

Un termometru de baie pentru copii ajută la protejarea pielii celui mic împotriva arsurilor care pot fi cauzate de apa mult prea fierbinte din timpul băiței. Astfel, în doar câteva minute puteți determina temperatura ideală a apei. Termometrul poate rămâne în cadă în timpul băiței și poate fi folosit drept jucărie. Acesta este confecționat dintr-un plastic rezistent în care nu poate intra apă, testate pentru poluanți. Un astfel de termometru pentru copii funcționează fie cu lichid, fie digital, neutilizând mercur.

Termometrul de apă nu este util doar pentru bebeluși și copii mici, dar și pentru diabetici sau alte persoane cu piele sensibilă, care au nevoie de un dispozitiv de măsurare pentru a-și proteja pielea.

Beneficii

  • măsoară temperatura corectă a apei de baie
  • sigur
  • gradația este ușor de citit
  • plutește la suprafața apei
  • fără mercur
Product image

CANPOL BABIES TERMOMETRU BAIE _DELFIN - 2/782

Este un model nou de termometru, care nu contine mercur.

 
1028 Lei
Product image

CANPOL BABIES TERMOMETRU DE BAIE CAINE/PISICA 56/142

Va permite sa masurati cu exactitate temperatura apei.

 
1405 Lei
Product image

CANPOL BABIES TERMOMETRU BAIE _RATUSCA - 2/781

Este un model nou de termometru, in forma de ratusca, care nu contine mercur.

 
1151 Lei
Product image

Agu, Termometru pentru baie

Baita este un ritual important si placut atat pentru copii cat si pentru parinti. Cu termometrul AGU Froggy tu si copilul tau va puteti distra si bucura fara a va face griji pentru temperatura apei.

1 buc în stoc
10030 Lei

Categoria Termometre de baie pentru bebeluși este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Termometre de baie pentru bebeluși ordonate după Preț crescător. Produsele din categoria Termometre de baie pentru bebeluși sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.