Tampoane absorbante de unică folosință pentru sâni (2 produse)

Tampoanele de unică folosinţă pentru sâni te ajută în experienţa ta de alăptat! Textura de tip fagure, umplutura subţire, absorbantă şi designul etanş care lasă pielea să respire conferă o senzaţie de confort şi menţine pielea uscată. Acestea …

Arată toate informațiile

Tampoanele de unică folosinţă pentru sâni te ajută în experienţa ta de alăptat! Textura de tip fagure, umplutura subţire, absorbantă şi designul etanş care lasă pielea să respire conferă o senzaţie de confort şi menţine pielea uscată. Acestea formează un strat micro, ultra-absorbant care captează umiditatea, previnind pătarea hainelor atât pe timpul zilei, dar și pe timpul serii. Forma lor le face să se muleze pe sâni, nefiind nevoie de adezivi. Foarte fine și moi, tampoanele de unică folosință sunt perfect pentru mamele pe fugă. Nu conțin polimeri chimici, toate materialele fiind biodegradabile.

Tommee Tippee, Tampoane pentru sâni de unică folosință marimea S, 40 bucăți

Discrete, cu dimensiuni personalizate pentru a vi se potrivi, tampoanele de unica folosinta Tommee Tippee Made for Me, sunt concepute pentru a va oferi confort maxim fara scurgeri nedorite. Sunt singurele tampoane pentru san care vin in perechi de „stanga” si „dreapta” fiind disponibile in diferite dimensiuni.

3 buc în stoc
5147 Lei4476 Lei
Product image

Tampoane pentru sân, 30 bucăți, Bella

Tampoane pentru sân Bella Mamma din bumbac, autoadezive.

 
1923 Lei

Categoria Tampoane absorbante de unică folosință pentru sâni este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Tampoane absorbante de unică folosință pentru sâni ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Tampoane absorbante de unică folosință pentru sâni sortate după articole Preț descrescător.