Sweet Drops - Indulcitor cu Stevie 50ml

Sweet Drops este o noua gama de indulcitori, obtinuti din stevie naturala e...
Arată toate informațiile
Sweet Drops este o noua gama de indulcitori, obtinuti din stevie naturala extrasa cu apa si arome naturale. Cu doar o picatura puteti transforma orice desert sau bautura intr-o experienta dulce, aromata, cu zero calorii.Produsele Sweetleaf Sweet Drops nu contin zahar, calorii, indulcitori artificiali sau gluten. 
Produsele Sweetleaf SweetDrops sunt disponibile in 5 sortimente delicioase: Stevie, Vanilie, Ciocolata, Cocos si Caramel!
Cele mai importante beneficii ale  Sweet Drops sunt:- NU CONTIN ZAHAR- NU AU CALORII- REACTIE GLICEMICA SCAZUTA -  facandu-le potrivite pentru diabetici- REPREZINTA UN EXCELENT INDULCITOR NATURAL - obtinut din extract natural de Stevie fara chimicale- NU VA PROVOACA UN GUST AMARUI DUPA FOLOSIRE - producatorul foloseste o metoda revolutionara de extractie (diferita de metodele traditionale) care va garanteaza ca dupa folosire nu veti ramane cu gustul obisnuit amarui asociat Steviei- NU CONTIN ADITIVI ARTIFICIALI- SUNT PERFECTE PENTRU TOATE VARSTELE, INCLUSIV PENTRU COPII - puteti adauga o picatura in ceai, cafea, iaurt, inghetata etc. De asemenea se pot folosi la prepararea celor mai delicioase deserturi, ca inlocuitor al zaharului!- NU CONTIN GLUTEN - NU CONTIN ORGNISME MODIFICATE GENETIC (GMO)- FABRICAT DE BRANDUL  NUMARUL 1 DE STEVIE DIN SUA - fondatorul Sweetleaf, James May, a adus Stevia in SUA acum 35 de ani fiind recunoscut drept unul dintre cei mai importanti promotori ai acestui produs.
Sweetleaf Sweet Drops sunt certificate KOSHER PARVE!
Informatii nutritionale pentru 100g/ml:Energie........0kjGrasimi......0g     din care grasimi saturate.....0gCarbohidrati.........74g      din care zahar.....1gFibre..............3gProteine...............0gSare...........0g
Gramaj: 50 ml
Ingrediente: Glycerol, Purified Water,  Sweetener-Steviol, Glycoside (E 960), Dietary Fibre
Instructiuni de folosire: adaugati o picatura (1 ml) in desertul dumneavoastra preferat sau intr-un pahar de apa . 
Tara de provenienta: USA
Acest produs momentan nu este disponibil, aflăm informații de la furnizor
  • Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse
  • Cea mai bună drogherie Cea mai bună drogherie
  • Reduceri interesante Reduceri interesante

Adaugă o recenzie acestui produs

EAN 716123127974
Brand Sweetleaf
Numele original Sweet Drops - Indulcitor cu Stevie 50ml