×
Pilulka.ro
Descărcați aplicația mobilă
Descărcați

Suzete

Suzeta îl poate ajuta pe bebeluşul tău să se calmeze şi să adoarmă mai uşor. În magazinul online Pilulka.ro găseşti suzete de diferite forme şi culori, dar şi sticle cu biberon, care se adaptează vitezei de supt a bebeluşului. Forma biberonului sau a suzetei susţine dezvoltarea sănătoasă a gingiilor copilului. Produsele sunt din silicon şi protejează sănătatea sugarului.

Cele mai renumite brandur…

Arată toate informațiile

Cele mai vândute produse

Suzete Clasic Natura 6-18 luni, 2 bucăți Suzetă cu design colorat şi strălucitor pentru copii de la 6-8 luni.
3804 Lei
Suzetă Family din silicon mărimea 2 (5 - 18 luni), Nip, Abi Deschizăturile largi pentru ventilație, aflate pe laturile scutului protector, îi permit pielii sensibile a bebelușului…
1599 Lei
Suzetă pentru nou născuți din silicon nr. 0 (0-2 luni), Nip, Abi Suzetele Nip satisfac nevoia naturală a bebelușului de a suge și ajută de asemenea la dezvoltarea unui maxilar sănătos,…
1697 Lei
Lanț pentru suzete cu inel, 0+ luni, Nip, Abi Lanț pentru suzete cu inel pentru suzetele nip cu fixare în capul suzetei.
1697 Lei
Tetina cu flux mediu, Luc et Lea, 2 buc Luc et Lea Tetina cu flux mediu x 2 buc
1420 Lei
14 Lei
Suzete ortodontice din silicon cu inel World Cup, talia 2, Baby Nova Suzetele BABY NOVA sunt realizate din materiale de înaltă calitate și nu conțin Bisfenol-A.
1414 Lei
Suzetă ortodontică din silicon cu mâner PP fără BPA, talia 2, + 3 luni, Baby Nova Aceste suzete sunt realizate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate și nu conțin bisfenol A.
1542 Lei
Suzete cu tetină simetrică din silicon Dentistar, talia 3, +18 luni, Baby Nova Suzetele BABY NOVA sunt realizate din materiale de înaltă calitate și nu conțin Bisfenol-A.
1671 Lei
Suzetă din latex, Baby Nova, 2 buc Suzetele Baby Nova sunt realizate din latex hipoalergenic.
15 Lei
Vedeți mai multe produse cu cele mai bune rezultate

114 produse

Produse