×
Pilulka.ro
Descărcați aplicația mobilă
Descărcați

Suzete

Suzeta îl poate ajuta pe bebeluşul tău să se calmeze şi să adoarmă mai uşor. În magazinul online Pilulka.ro găseşti suzete de diferite forme şi culori, dar şi sticle cu biberon, care se adaptează vitezei de supt a bebeluşului. Forma biberonului sau a suzetei susţine dezvoltarea sănătoasă a gingiilor copilului. Produsele sunt din silicon şi protejează sănătatea sugarului.

Cele mai renumite brandur…

Arată toate informațiile

Cele mai vândute produse

Suzetă Natural, 0-6 luni, Difrax Tetină cu formă rotundă, ce imită mamelonul, pentru o acceptare ușoară.
1910 Lei
Suzetă din latex, Baby Nova, 2 buc Suzetele Baby Nova sunt realizate din latex hipoalergenic.
637 Lei
Suzetă ortodontică din silicon cu mâner PP fără BPA, talia 2, + 3 luni, Baby Nova Aceste suzete sunt realizate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate și nu conțin bisfenol A.
1528 Lei
Suzete cu tetină simetrică din silicon Dentistar, talia 3, +18 luni, Baby Nova Suzetele BABY NOVA sunt realizate din materiale de înaltă calitate și nu conțin Bisfenol-A.
1655 Lei
Suzete ortodontice din silicon cu inel World Cup, talia 2, Baby Nova Suzetele BABY NOVA sunt realizate din materiale de înaltă calitate și nu conțin Bisfenol-A.
1401 Lei
Suzetă Dental cu inel, +18 luni, Difrax Forma ortodontică a tetinei stimulează dezvoltarea musculaturii masticatorii și a limbii.
2292 Lei
Vedeți mai multe produse cu cele mai bune rezultate

84 produse

Produse