Sutiene alăptare (1 produse)

Imediat după naștere, sânii devin plini și denși. La 5-6 săptămâni după, aceștia devin moi, lipsiți de fermitatea din perioada anterioară. Modificarea sânilor într-o perioadă atât de scurtă este unul dintre motivele pentru care sutienele de alăptare

Arată toate informațiile

Imediat după naștere, sânii devin plini și denși. La 5-6 săptămâni după, aceștia devin moi, lipsiți de fermitatea din perioada anterioară. Modificarea sânilor într-o perioadă atât de scurtă este unul dintre motivele pentru care sutienele de alăptare sunt realizate din materiale elastice, care se pot mula atât pe sâni fermi, cât și pe sâni moi. Principalul avantaj al unui sutien de alăptare este acela de a oferi acces copilului la sân, prin simpla detașare a unei suprafețe din cupă. În acest mod, alăptarea în public poate fi mai discretă, iar riscul de a-ți păta hainele este redus, pe de o parte datorită materialului dublat, pe de altă parte prin posibilitatea de-ți insera un tampon. Susținerea corectă a sânilor în perioada de alăptare crește șansele de-i păstra frumoși după înțărcare și reduce riscul de apariție a  vergeturilor.

Sutienul de alăptare poate avea numeroase avantaje:

  • cupe mari
  • material elastic și flexibil
  • cupe dublate, care rețin umezeala
  • lipsa sârmelor rigide
  • posibilitatea de reglare cu ajutorul extensiilor
  • bretele late 
  • lipsa cusăturilor
  • posibilitatea de a le folosi cu sau fără burete

Cum să alegi sutienul potrivit?

În perioada alăptării, sânii ar putea crește cu o măsură, saumai mult, față de cea din timpul sarcinii. Când alegi sutienul, asigură-te că îți este comod atunci când îl închizi la prima gaică. Există și extensii de prelungire pentru sutienul de alăptare, care îți permit să folosești sutienul pe termen lung, indiferent ce modificări apar în perioada alăptării.

Dacă înainte de a rămâne însărcinată obișnuiai să porți sutien cu cadru de sârmă, în perioada alăptării un astfel de sutien nu este cel mai recomandat. Pe de o parte, pentru că este mai rigid, pe de altă parte pentru că purtarea lui poate duce la blocarea canalelor galactofore. Purtarea unui sutien strâns care inhibă fluxul de lapte, poate duce inclusiv la apariția mastitei.

Product image

Bustiera pentru alaptat, Masura M, Alb, Medela

Deosebit de confortabila in timpul somnului, fiind potrivita si pe perioada noptii

1 buc în stoc
13320 Lei

Categoria Sutiene alăptare este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Sutiene alăptare ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Sutiene alăptare sortate după articole Preț descrescător.