Suplimente alimentare - New Nordic Helthcare (2 produse)

Suplimentele nutriţionale au rolul de a-ţi spori sănătatea. Vitaminele şi mineralele îţi dau energie şi îţi asigură nutrimentele de care ai nevoie, prevenind deficienţele. Suplimentele sunt o metodă naturală prin care îţi poţi întări sistemul imunita...
Arată toate informațiile

Controlul greutatii Fat Burner, New Nordic, 60 comprimate filmate

Fat Burner™ conține o asociere de extracte din plante - Mate, Ceai-verde, Negrilica, Armurariu, Ghimbir, Piper-negru și colină. Mate contribuie la controlul greutății și la degradarea lipidelor împreună cu obiceiuri alimentare sănătoase. Negrilica ajută la controlul glucozei sanguine. Armurariu contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului. Ghimbirul are proprietăți tonice ce contribuie la rezistența împotriva oboselii. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor şi la menținerea funcției normale a ficatului. Piperul-negru susține digestia (reglează apetitul, ajută la absorbția nutrienților) și ajută la controlul greutății corporale.

  73.2 Lei

Blue Berry plus vitamină pentru ochi, New Nordic, 60 comprimate filmate

Blue Berry™ Plus vitamină pentru ochi este o combinație specială care conține extracte de Afin şi de Silur, luteină din Crăițe, vitamina A, Zinc şi Cupru .

  75 Lei