Stickere decorative (1 produse)

Stickerele decorative pot fi utilizate pentru a decora orice fel de suprafata, cum ar fi pereti, mobilier, obiecte de uz casnic, masini sau chiar haine. Ele sunt mici benzi sau modele de hartie sau plastic care pot fi lipite pe diferite suprafete …

Arată toate informațiile

Stickerele decorative pot fi utilizate pentru a decora orice fel de suprafata, cum ar fi pereti, mobilier, obiecte de uz casnic, masini sau chiar haine. Ele sunt mici benzi sau modele de hartie sau plastic care pot fi lipite pe diferite suprafete pentru a le da un aspect mai atractiv sau personalizat. Ele pot avea diverse forme, culori si tematici, de la modele florale sau animale pana la citate motivationale sau imagini haioase. Stickerele decorative pot fi folosite pentru a schimba aspectul unui spatiu intr-un mod accesibil si usor de aplicat, fara a fi nevoie de materiale sau cunostinte speciale. Acestea pot fi un mijloc creativ si distractiv de a-si personaliza spatiul sau obiectele, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Product image

Set 100 ochisori mobili autoadezivi - Baker Ross

Set 100 ochisori mobili autoadezivi - Baker Ross

1 buc în stoc
1371 Lei

Categoria Stickere decorative este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Stickere decorative ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Stickere decorative sortate după articole Preț descrescător.