Sterilizatoare cu abur (3 produse)

Sterilizatoarele cu abur folosesc aburul pentru a ucide bacteriile și microorganismele din obiectele pentru copii, cum ar fi biberoanele, tetinele și jucăriile. Acestea sunt de obicei realizate din materiale durabile, cum ar fi oțelul sau …

Arată toate informațiile

Sterilizatoarele cu abur folosesc aburul pentru a ucide bacteriile și microorganismele din obiectele pentru copii, cum ar fi biberoanele, tetinele și jucăriile. Acestea sunt de obicei realizate din materiale durabile, cum ar fi oțelul sau plasticul, și au un compartiment în interior pentru a putea ține obiectele pe care doriți să le sterilizați. Sterilizatoarele cu abur sunt disponibile într-o varietate de stiluri și mărimi, astfel încât să se potrivească nevoilor și dimensiunilor diferitelor modele de obiecte pentru copii. De asemenea, unele sterilizatoare cu abur au caracteristici suplimentare, cum ar fi afișaje digitale pentru a indica timpul de sterilizare sau sisteme de încălzire rapide pentru a steriliza obiectele într-un timp scurt. Sterilizatoarele cu abur sunt o alegere populară pentru părinții care doresc să își sterilizeze obiectele pentru copii într-un mod eficient și sigur.

Product image

Sterilizator Biberoane cu Abur BC1005, Laica

Sterilizatorul cu aburi Laica BC1005 reprezinta un sistem sigur si simplu de sterilizare a biberoanelor si a tuturor componentelor acestora.

3 buc în stoc
20278 Lei
Product image

Perfect Medical Sterilizator biberoane 5 în 1 cu storcător de fructe PM221

Sterilizator biberoane si tetine 5 in 1-incalzitor,fierbe la aburi,decongelare si storcator de fructe manual

 
22786 Lei
Product image

CANPOL BABIES STERILIZATOR ELECTRIC CU ABURI - 77/052

Poate steriliza deodata 5 - 6 biberoane si alte accesorii mici.

 
23354 Lei

Categoria Sterilizatoare cu abur este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Sterilizatoare cu abur ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Sterilizatoare cu abur sortate după articole Preț descrescător. Produsele din categoria Sterilizatoare cu abur sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.