Stampile si stickere (2 produse)

Stampilele sunt accesorii care au o parte superioară în relief, care poate fi întipărită pe diverse materiale prin apăsare. Ele pot fi realizate din cauciuc sau din alte materiale moi și sunt folosite pentru a marca sau a semna documente, a …

Arată toate informațiile

Stampilele sunt accesorii care au o parte superioară în relief, care poate fi întipărită pe diverse materiale prin apăsare. Ele pot fi realizate din cauciuc sau din alte materiale moi și sunt folosite pentru a marca sau a semna documente, a întipări mesaje pe pachete sau a face ilustrații. Stickerele sunt etichete sau decorațiuni care pot fi lipite pe diverse suprafețe. Ele pot fi realizate din hârtie, plastic sau alte materiale și pot avea o varietate de forme, culori și design-uri. Stickerele sunt adesea folosite pentru a decora obiecte, a semna documente sau a transmite un mesaj.

Product image

Galt, Cartea mea cu stickere - Vehicule

O noua carte de activitati pentru micutul tau!

 
2208 Lei
Product image

Learning Resources, Stampile Alfabet

Copiii adora sa stampileze, iar tu vei fi multumit ca invata literele alfabetului in timp ce se joaca.

 
8740 Lei

Categoria Stampile si stickere este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Stampile si stickere ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Stampile si stickere sortate după articole Preț descrescător.