Solutie Universala de Curatat Baia cu Lamaie si Scoruse ECO/BIO 500ml

Solutie Universala de Curatat Baia cu Lamaie si Scoruse ECO/BIO Formula con...
Arată toate informațiile
Solutie Universala de Curatat Baia cu Lamaie si Scoruse ECO/BIO
Formula concentrata imbogatita cu ulei esential de lamaie si extract de scoruse curata eficient toate suprafetele lavabile din baie. Formula special conceputa pe baza de plante, indeparteaza in siguranta murdaria,  mucegaiul, petele de apa si resturile de sapun din baia dumneavoastra.
Ingrediente: Purified water, Anionic surfactant (Plant derived) ≤ 5%, Non-ionic surfactant (Plant derived) ≤ 5%), Citric acid, Ethanol (Vegetable origin), acetic acid, Rosmarinus officinalis (Rosemary) extract*,  Pyrus sorbus (Rowanberries) fruit extract, Potassium sorbate (Food grade preservative), Aroma*       * = Ingredient certificat ecologic
Produsul poate fi folosit de vegani si nu contine coloranti sintetici, parfum sintetic, conservanti sintetici, parabeni, SLS, SLES sau produse petrochimice. Nu a fost testat pe animale si ambalajul este 100% reciclabil.
Mod de utilizare: pulverizati produsul pe suprafata dorita si apoi stergeti. Pentru suprafete mai murdare, pulverizati si asteptati 5 minute inainte de a sterge.
Gramaj: 500ml
Tara de provenienta: Letonia
La NIAVIS credem ca tot ceea ce creem din resursele naturale, dupa utilizare, ar trebui sa se intoarca in natura fara a face rau. In acest fel, ne exprimam recunostinta fata de natura pentru tot ceea ce ne-a oferit.  Asadar, ne asiguram ca toate ingredientele produselor de curatare  nu reprezinta o amenintare pentru oameni si mediu.
PURENN este un producator autorizat de detergenti si produse de curatenie din Letonia, care foloseste in procesul de productie doar ingrediente active 100% ""Curate, Corecte si Ecologice"".Procesul de dezvoltare a produselor si productia propriu-zisa isi atrag inspiratia din natura si din actiunile care sunt in echilibru cu natura.
 
DE CE SA ALEGEM PRODUSELE PURENN: 

Sunt produse certificate de EcoControl - avem siguranta ca procesul de productie, materialele folosite si PRODUSUL FINIT respecta standardele NCP privind produsele Ecologice 
INGREDIENTE NATURALE    

PURENN utilizeaza numai agenti activi de origine naturala care sunt direct responsabili pentru curatare si spalare.PURENN utilizeaza extracte si esente de plante de origine naturala din regiunea nordicaPURENN nu adauga coloranti, parfumuri si utilizeaza numai uleiuri esentiale naturale.PURENN foloseste conservanti naturali folositi in industria alimentara.GREEN LIVING

PURENN foloseste ingrediente 100% din plante care se regenereaza natural si promoveaza astfel sustenabilitatea utilizarii materialelor naturale.Produsele PURENN sunt rapid si complet biodegradabile.PURENN foloseste doar ambalaje reciclabile Compozitia chimica a produselor PURENN este sigura pentru toate speciile vii din sistemul acvatic.Folosind produse PURENN nu poluati apa si nu afectati calitatea si diversitatea biologica.


       
FAMILY FRIENDLY    

Produsele PURENN nu contin substante chimice agresive, contin doar substante active, de origine naturala - inofensive pentru tractul respirator si piele.Compozitia chimica a produselor PURENN este aproape de cea a apei. Daca intra in contact cu gura, nu sunt daunatoare.Produsele PURENN nu au niciun efect asupra calitatii aerului. Poluarea aerului din interior este neglijabila.


        
NON GMO

Produsele PURENN nu contin substante modificate genetic (GMO)Produsele PURENN contin exclusiv  substante si esente de origine vegetala si naturala.


              
RESPECTA ANIMALELE

PURENN nu testeaza produse sau ingrediente pe animale.Produsele PURENN sunt prietenoase pentru animalele de companie. Nu au coloranti inutili, arome sau substante agresive.


Acest produs momentan nu este disponibil, aflăm informații de la furnizor
  • Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse
  • Cea mai bună drogherie Cea mai bună drogherie
  • Reduceri interesante Reduceri interesante

Adaugă o recenzie acestui produs

EAN 4751024880074
Brand Purenn
Numele original Solutie Universala de Curatat Baia cu Lamaie si Scoruse ECO/BIO 500ml