Seturi de manichiură pentru copii (4 produse)

Seturile de manichiură pentru copii sunt seturi de instrumente de îngrijire a unghiilor care sunt destinate celor mici. Acestea sunt de obicei confecționate din materiale moi și sigure pentru pielea delicată a copiilor și pot include tăietoare de …

Arată toate informațiile

Seturile de manichiură pentru copii sunt seturi de instrumente de îngrijire a unghiilor care sunt destinate celor mici. Acestea sunt de obicei confecționate din materiale moi și sigure pentru pielea delicată a copiilor și pot include tăietoare de unghii, scule pentru îndepărtarea cuticulelor și polisare pentru unghii. Seturile de manichiură pentru copii pot fi achiziționate într-o varietate de modele și culori, astfel încât copiii să poată alege unul care să se potrivească personalității și stilului lor. Seturile de manichiură pentru copii sunt o opțiune practică pentru părinții care doresc să le ofere copiilor lor instrumente de îngrijire a unghiilor sigure și de calitate. Acestea pot fi utilizate pentru a îngriji unghiile copiilor în confortul propriei case sau pentru a le învăța copiii să își îngrijească unghiile de unul singur.

Product image

CANPOL BABIES FORFECUTA COPII 9/813

Foarfecuta practica pentru taiere in conditii de siguranta a unghiilor delicate ale bebelusului.

 
1059 Lei
Product image

CANPOL BABIES FORFECUTA CU CAPAC - 2/809

Este sigura si practica datorita marginilor rotunjite cu eficienta maxima in taierea unghiilor.

 
1345 Lei
Product image

CANPOL BABIES FORFECUTA COPII - 2/810

Forfecuta pentru bebelusi permite taierea precisa si in siguranta a unghiilor copiilor.

 
8 Lei
Product image

Set manichiura Minut Baby 3 piese: forfecuta, unghiera si pila

Setul pentru manichiura a fost creat astfel incat sa ofere confort in timpul taierii unghiilor.

În stoc furnizor
1065 Lei

Categoria Seturi de manichiură pentru copii este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Seturi de manichiură pentru copii ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Seturi de manichiură pentru copii sortate după articole Preț descrescător.