Scaune auto isofix (7 produse)

Scaunele auto cu sistemul Isofix sunt scaune de siguranţă pentru copii care se pot folosi în maşină pentru a-i proteja pe copii în timpul călătoriilor. Aceste scaune sunt fixate în maşină prin intermediul sistemului Isofix, un sistem de prindere …

Arată toate informațiile

Scaunele auto cu sistemul Isofix sunt scaune de siguranţă pentru copii care se pot folosi în maşină pentru a-i proteja pe copii în timpul călătoriilor. Aceste scaune sunt fixate în maşină prin intermediul sistemului Isofix, un sistem de prindere sigur care se conectează direct la structura maşinii.

Scaunele auto cu sistemul Isofix sunt proiectate pentru a oferi copiilor un nivel optim de protecţie în caz de accident sau de impact. Acestea sunt construite din materiale rezistente şi au o serie de caracteristici de siguranţă, cum ar fi centuri de siguranţă ajustabile, spătare înalte şi suporturi pentru cap.

Scaunele auto cu sistemul Isofix sunt disponibile într-o varietate de forme şi mărimi, astfel încât părinţii să poată alege un scaun care să se potrivească perfect copilului lor şi maşinii. De asemenea, acestea sunt disponibile într-o gamă larg.

Product image

Scaun Auto cu Isofix MAKO 2 Core Energy Blue

Toate calatoriile, indiferent ca vor fi scurte sau lungi, cu siguranta ca vor fi mai bune de acum incolo.

 
1029 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Select Garnet Red

 
3120 Lei
Product image

Recaro Baza Isofix Avan/Kio i-Size

Perfect pentru ritmul rapid al vietii de familie! Baza Avan / Kio ofera mobilitate si siguranta maxime copilului tau, in orice calatorie cu masina, din prima zi si pana la varsta de aproximativ 4-5 ani, in timp ce modularitatea oferita de posibilitatea fixarii celor doua modele diferite de scaune auto, scoica Avan- dedicata noului nascut si scaunul auto standard Kio, destinat copilului aflat in crestere, ofera maxim de confort oricarui parinte.

 
824 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Select Night Black

 
3120 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Prime Pale Rose

 
3224 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Prime Mat Black

 
3224 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Select Teal Green

 
3120 Lei

Categoria Scaune auto isofix este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Scaune auto isofix ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Scaune auto isofix sortate după articole Preț descrescător.