Scaune auto 0-10 (13) kg (6 produse)

Scaunele auto din această categorie sunt destinate copiilor cu o greutate cuprinsă între 9 și 18 kg. Acestea sunt scaune auto de tip grupa 1 și sunt potrivite pentru copiii între 9 luni și 4 ani. Scaunele auto din această grupă sunt proiectate …

Arată toate informațiile

Scaunele auto din această categorie sunt destinate copiilor cu o greutate cuprinsă între 9 și 18 kg. Acestea sunt scaune auto de tip grupa 1 și sunt potrivite pentru copiii între 9 luni și 4 ani. Scaunele auto din această grupă sunt proiectate pentru a oferi o protecție suplimentară copilului în cazul unui accident de mașină. Acestea sunt fixate în mașină prin intermediul centurii de siguranță și au o structură robustă și sigură pentru a proteja copilul în cazul unui impact. Scaunele auto din această grupă sunt de obicei dotate cu sisteme de protecție suplimentare, precum spătarele ajustabile sau capote de protecție pentru cap. Acestea sunt o opțiune populară pentru părinții care doresc să își protejeze copiii în timpul călătoriilor cu mașina.

Product image

Recaro Scaun Auto Rear Facing i-Size 0-4 ani Salia Prime Mat Black

Ce frumos este cand parintii si copiii impartasesc aceleasi hobby-uri ! Pentru a ne asigura ca distractia incepe imediat ce porniti in calatorie, am dezvoltat modelul SALIA. Este chiar mai confortabil si mai ergonomic decat predecesorul sau, iar rotatia de 360 de grade faciliteaza pozitionarea copilului in scaunul auto, permitand parintilor sa il aseze sau sa il scoata cu usurinta,pe cel mic din vehicul.

 
2548 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Select Night Black

 
3120 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Select Garnet Red

 
3120 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Prime Pale Rose

 
3224 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Prime Mat Black

 
3224 Lei
Product image

Scaun Auto cu Isofix, Rotativ 360° Salia Elite Select Teal Green

 
3120 Lei

Categoria Scaune auto 0-10 (13) kg este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Scaune auto 0-10 (13) kg ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Scaune auto 0-10 (13) kg sortate după articole Preț descrescător.