Saltele pentru copii (2 produse)

Saltelele pentru copii sunt saltele special concepute pentru a oferi un somn confortabil și sigur copiilor. Acestea sunt de obicei mai subțiri și mai moi decât saltelele pentru adulți, pentru a le permite copiilor să se întoarcă și să se miște în …

Arată toate informațiile

Saltelele pentru copii sunt saltele special concepute pentru a oferi un somn confortabil și sigur copiilor. Acestea sunt de obicei mai subțiri și mai moi decât saltelele pentru adulți, pentru a le permite copiilor să se întoarcă și să se miște în timp ce dorm, fără a fi înghesuiți sau încurcați. De asemenea, saltelele pentru copii sunt adesea realizate din materiale hypoalergenice și respirabile, pentru a preveni alergiile și pentru a menține o temperatură confortabilă în timpul somnului. Sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu paturile copiilor, și pot fi cumpărate în diferite modele și culori pentru a se potrivi cu decorul camerei copilului.

Product image

Saltea Sobble Rabbit & Turtle, pliabila, 1.4m, 100% sigura, eco-friendly, Multicolor

Poate fi utilizata indiferent de anotimp datorita adaptarii temperaturii.

 
21349 Lei
Product image

Set Saltea Copii Essential 70 x 140

Toate acestea, pentru a le oferi tinerilor parinti posibilitatea unui inceput delicat alaturi de bebelusul lor. Fiecare set de saltea este unic!

 
934 Lei

Categoria Saltele pentru copii este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Saltele pentru copii ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Saltele pentru copii sortate după articole Preț descrescător.