Reduceri Niavis

Profită de reducerile permanente pe care le avem în site-ul nostru. Pe lângă produsele de sezon, aici vei găsi şi articole utile, pe care le găseşti în cantităţi mici şi pentru anumite mărimi. Oferte speciale pentru tine.

33 produse

Produse

Coșul a fost actualizat
Guarana Pulbere Ecologica/Bio 125g
-25 %

Guarana Pulbere Ecologica/Bio 125g Reducere 25 %

GUARANA, este o planta nativa in Brazilia si bazinul amazonian. Este folosita pentru efectele energizante, datorita continutului ridicat de cofeina. Guarana este un ingredient cheie in multe bauturi, in suplimente nutritive si in produse pentru reducerea greutatii.Continutul de cafeina din guarana este dublu fata de continutul de cofeina prezent in boabele de cacao. In pulberea de guarana se mai gasesc polifenoli, tanine, si amidon. Pulberea de guarana este obtinuta prin pulverizarea fructelor uscate de guarana. In mod garantat consumul de guarana: te va ajuta in lupta cu kilogramele in plus, accelerandu-ti metabolismul si favorizand arderile depozitelor adipoase subcutanate de-asemeni, scade apetitul si scade nivelurile de grasimi RELE din sange. detoxifica si purifica organismul iti ofera un plus de energie si vitalitate (sa nu uiti faptul ca guarana contine doua ingrediente fortifiante, teobromina si teofilina, ingrediente intalnite si in ciocolata) imbunatateste memoria si concentrarea, creste randamentul intelectual si te scapa de durerile de cap elimina acidul lactic acumulat in muschi, dupa antrenamentele lungi si solicitante este un vasodilatator eficient si sustine capacitatea de efort a inimii. echilibreaza functionarea sistemul nervos autonom si creste rezistenta la durere creste rezistenta la alergii scade riscul de tromboza si imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular iti ofera o cantitate apreciabila de antioxidanti (asadar previne imbatranirea precoce) inlatura inapetenta (lipsa poftei de mancare), aparuta in anumite boli, si echilibreaza dorinta de aport energetic (hrana) a organismului Informatii nutritionale/100g:Energie............322kcal/1350KJGrasimi............2.9g din care grasimi saturate...0.5gCarbohidrati.....47g din care zahar..................2.2gProteine...........14gFibre ...............27gSare................
6235 Lei 4667 Lei
4667 Lei
Coșul a fost actualizat
Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 460g/500ml
-36 %

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 460g/500ml Reducere 36 %

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte. Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel incat, daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos. Proprietati si beneficii Produs VEGAN Fara GLUTEN ECOLOGIC/BIO Fara ALERGENI Produs RAW PRODUS FAIR TRADE NON GMO Uleiul de cocos are numeroase proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent in oxidare, rezistent la rancezire, avand o durata de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani. Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obtinut prin presare la rece Informatii nutritionale / 100g: Energie 3683kj / 896Kcal Grasimi 99g din care:Acizi grasi saturati 93gAcizi grasi monosaturati 5.3gAcizi grasi polinesaturati 0.8g Proteine
4676 Lei 3005 Lei
3005 Lei
Coșul a fost actualizat
Chlorella Pulbere Ecologica/BIO 125g
-27 %

Chlorella Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 27 %

Chlorella are un continut bogat de proteine 60% si vitamine incluzand portii generoase de vitamina B12, B2(Riboflavina) si vitamina E. Contine toti aminoacizii esentiali, fiind de asemenea o sursa excelenta de minerale cu cantitati mari de fier si zinc. Chlorella poate fi amestecata cu usurinta in sucuri de fructe si smoothie-uri sau in dressingurile de salata, pentru un aport de nutrienti sanatosi si pentru un efect estetic vibrant. PRODUS VEGAN FARA GLUTEN 100% NATURAL Chlorella se cultiva in mod sustenabil in bazine de apa proaspta, astfel incat pudra obtinuta din aceasta alga sa contina proteine, vitamine, minerale si clorofila din plin. O data cu procesul de uscare peretii celulari “se sparg” ceea ce faciliteaza procesul de asimilare a numarului mare de nutrienti. Chlorella poate fi amestecata cu usurinta in sucuri de fructe si smoothie-uri, sau de ce nu incorporata in dressingurile de salata, pentru un aport de nutrienti sanatosi si pentru un efect estetic vibrant. Chlorella Niavis este cultivata in cadrul unor bazine aflate in aer liber si pline cu apa proasptata si pura. Climatul prietenos si zilele lungi si insorite permit cresterea rapida a acestei alge bogate in clorofila. Chlorella este apoi macinata, ceea ce ajuta la indepartarea peretilor celulari producandu-se o pudra fina plina de nutrienti gata de a fi asimilati cu usurinta. Valori nutritive per 100g: Energie .................373kcal/1568kj Grasimi ..............9.4g din care grasimi saturate......1.6g Carbohidrati................................11.5g din care zahar............. 2.8g Fibre ............15g Proteine..... 68g Sare ...............0.17g Recomandari de utilizare: Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 10-15gAcesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. Informatii alergenice: contine sulfiti produsi in mod natural. Ingrediente: 100% pulbere ecologica de Chlorella. Tara de provenienta: China Ambalat in Romania Ce este chlorella Chlorella este o alga unicelulara de culoare verde, si se considerea ca este unul dintre cele mai vechi oraganisme vii de pe planeta. In Orientul indepartat chlorella este cunoscuta ca un aliment traditional si a fost folosit ca leac alternativ inca din antichitate. Aceasta microalga cu un continut ridicat de proteine creste in apa dulci si are un lant complet de aminoacizi esentiali, fiind o buna sursa de vitamine si minerale. Pudra organica de Chlorella a firmei Niavis are peretii celulari descompusi ceea ce permite maximum de absortie a nutrientilor. Mod de obtinere Chlorella este cultivata intr-o zona rurala nepoluata in bazine cu apa dulce special construtite. Bazinele acestea sunt umplute cu apa curata subterana care este filtrata inainte de utilizare. Fiind expusa ore lungi la soarele tropical si agitata in mod regulat, chlorella este recoltata prima data cand ajunge la o densitata specifica dupa aproximativ 1-2 luni. O data incheiata prima recoltare, chlorella continua sa fie recoltata la fiecare 7-10 zile. Dupa recoltare chlorella este spalata manual si apoi uscata in cadrul unui proces ce pastreaza cat mai mult posibil din nutrienti. La final chlorella este macinata pentru a putea descompune peretele robust de celule, apoi ambalata cu grija. Ce spune Stiinta Corpul uman nu dispune de enzime necesare pentru a sparge complet robustul peretele celular de celuloza al chlorellei, impiedicand astfel absortia completa a nutrientilor. Pentru a preveni acesta ripisa Chlorella Niavis are acest perete celular deja descompus ceea ce face ca nutrientii sa fie gata de asimilare. Chlorella are un continut bogat de proteine. Chlorella Niavis are 60% proteine si toti aminoacizii esentiali. Acesti aminoacizi sunt numiti esentiali deoarece ei nu pot fi creati sau depozitati de catre organism deci prin urmare trebuie procurati din dieta zilnica. Chlorella are un continut ridicat de vitamine, incluzand portii generoase de vitamina B12, B2(Riboflavina) si vitamina E. Vitamina B12 este un compus important, care ajuta la producerea globulelor rosii care asigura sanatatea sistemului nostru nervos. Deoarece vitamina B12 nu este continuta in fructe, legume sau cereale persoanele vegane trebuie sa se asigure ca au un aport suficient din aceasta vitamina. Chlorella este de asemenea o sursa excelenta de minerala cu cantitati mari de fier si zinc. Fierul face parte din hemoglobina, care absoarbe oxigenul de la plamani si il transporta in organism iar zincul este un oligoelement care ajuta la construirea noilor celule si enzime, care ajuta la vindecarea ranilor. In cadrul unui test cu subiecti usor hipertensivi, a fost demonstrat ca luand chlorella pot sa diminueze nivelul tensiunii arteriale. Un alt test efectuat ne sugereaza ca chlorella poate reduce nivelul colesterolului din sange. Cholella este plina de Omega 3, acizi grasi polinesaturati, despre care unele studii au aratat pot ajuta organismul in lupta impotriva bolilor cardiovasculare, cancer si artrita. Chlorella contine un numar de fitochimicale, cum ar fi carotenoizi si clorofila. Consumul unei game largi de fitochimicale poate avea efecte benefice asupra sanatatii datorita calitatilor lor antioxidante. Vitamina E din Chlorella actioneaza de asemenea ca un antioxidant, protejand celulele de stresul oxidativ. Cum sa ne bucuram de Chlorella Chlorella este consumata in genaral ca bautura, cel mai adesea amestecata intr-un pahar cu suc de fructe. Poate fi de asemenea luata cu apa sau amestecata intr-un smoothie. Chlorella este un ingredient flexibil, un mare plus pentru dressingurile de salate sau sosurile de paste. O optiune frecvent folosita este includerea chlorellei intr-o supa facuta in casa. Posibilitatile de includere a chlorellei in alimentatie sunt fara limite; poate fi inclusa in sosuri, piure de cartofi, musaca sau orice reteta extravaganta.
5101 Lei 3720 Lei
3720 Lei
Coșul a fost actualizat
Chlorella Tablete Ecologice/BIO 125g
-27 %

Chlorella Tablete Ecologice/BIO 125g Reducere 27 %

Greutate neta: 125g Ingrediente/tableta: pulbere de Chlorella* pyrenoidosa - 400mg * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii nutritionale/100g: valoarea energetica 1568 /373 (KJ/kcal) - grasimi 7.84g, din care 0.78g grasimi saturate - glucide 9.51g, din care 0.81g zahar - fibre 12.24g - proteine 59.9g - Sare 0.17g - clorofila 2314 mg - carotenoide 839 mg Mod de utilizare - cate 3 tablete de 2 ori pe zi, inainte de masa sau in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de apa;A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. MENTIUNI DE SANATATE:Alga Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) - ajuta la functionarea normala a colonului, la eliminarea metalelor grele din organism, sprijina vitalitatea si intreaga activitate a organismului, ajuta la cresterea florei intestinale benefice, ajuta la calmarea iritatiilor peretelui intestinal. Informatii alergenice: contine sulfiti produsi in mod natural. Tara de provenienta: China Producator, Detinator notificare si Distribuitor Sc BIO NIAVIS TRADE, Str. Zizinului 109 Bis, Brasov , Tel: 0733913396, Societate certificata RO-ECO-008, contact@niavis.ro, www.niavis.ro Notificare: SNPMAPS, 11154/2017
4393 Lei 3203 Lei
3203 Lei
Coșul a fost actualizat
Orz Verde Pulbere Ecologica/BIO 125g
-45 %

Orz Verde Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 45 %

Orzul verde este cea mai bogata sursa de hrana verde, aducand un aport pretios de vitamine, minerale si enzimeincluzand fier, calciu si vitaminele B1, B2, B6, C si E. Pudra de orz verde este ingredientul preferat al smoothie-urilor verzi. Blenduiti cateva legume si asezonati cu pudra sau incercati un amestec de fructe cu iaurt si miere. Este foarte usor de consumat ca si bautura: este delicios cu suc de fructe sau doar cu apa. Se poate amesteca in sosuri sau in batoanele proteice facute in casa. PRODUS VEGAN FARA GLUTEN 100% NATURAL Orzul verde: Are rol foarte important in cresterea imunitatii. Combate oboseala fizica si pishica Adjuvant in curele de slabire Bun pentru diabetici Efect antiinflamator Regleaza tensiunea arteriala Incetineste procesul de degradare celulara Informatii nutritionale/100g:Energie............251kcal/1036kjGrasimi............0.40g        din care grasimi saturate...0.20gCarbohidrati.....22.30g          din care zahar....................8.10gProteine...........8.8gFibre ...............61.5gSare................0.108g Recomandari de utilizare: Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 10-15g Ingrediente: 100% pulbere de Orz Verde*      * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Tara de provenienta:Germania Ambalat in Romania Gramaj: 125g   Ce este orzul verde Pudra organica de orz verde Niavis provine de la mladitele verzi de orz. Orzul este una dintre cele mai vechi culturi de grane fiind intalnita inca din antichitate in Egipt, China si Grecia. Se crede ca gladiatorii romani obisnuiau sa consume acesti vlastari verzi de orz verde inainte de luptele din arena. In zilele noastre orzul este inca una din cele mai raspandite culturi. Orzul verde contine o larga serie de vitamine, minerale si aminoacizi si este folosit cel mai frecvent in regimuri de detoxifiere datorita efectului sau de alcalinizare asupra organismului. Mod de obtinere Orzul verde Niavis este cultivat pe terenuri nepoluate. Este certificat ca fiind organic, ceea ce inseama ca ferma agricola unde este cultivat este vizitata si inspectata in mod regulat de catre organisme de ceritificare organica recunoscute la nivel international, tocmai pentru a se asigura ca standardele ecologice riguroase sunt indeplinite. Orzul este plantat in luna Noiembrie si recoltat in luna martie sau aprilie a anului urmator, perioada cand tesuturile intermodale ale plantei incep sa alungeasca pentru a forma tulpina viitoarei plante adult. Plantele sunt recoltate la acest nivel deoarece nivelul nutrientilor atinge apogeul; nivelul de aminoacizi, polifenoli si vitamina C, toate scad o data cu cresterea ulterioara a plantei. Un alt avantaj al recoltarii orzului la stadiul acesta este faptul ca inca nu se formeaza glutenul, lasand intregul produs complet lipsit de gluten. Orzul este taiat de la baza manual dupa ce a fost curatat si sortat in prealabil. Orzul verde este apoi uscat la o temperatura joasa si macinat sub forma de pudra fina. Procesul de la culegere pana la transformarea in pudra dureaza maxim doua ore. Ce spune Stiinta Iarba de orz verde este o buna sursa de vitamine si minerale, incluzand fier, calciu si vitaminele B1, B2, B6, C si E. Este de asemena si o buna sursa de antioxidanti, inclusiv SOD superoxid-dismutaza (este o familie de metaloenzime antioxidante implicate in sistemul de aparare impotriva speciilor reactive de oxigen). Superoxid-dismutaza asigura o varietate de beneficii asupra sanatatii, luptand contra aparitiei si dezvoltatii bolilor neuro-motorii, artrite si alte boli inflamatorii. Pulbere de iarba de orz este foarte bogata in fibre si s-a dovedit ca poate ajuta la scaderea nivelului colesterolului. Se considera ca comsumul de iarba de orz ajuta la o scadere semnificativa a colesterolului rau (LDL) si la cresterea colesterolului bun (HDL). Studiile au aratat ca folosirea orzului verde in dieta poate duce la scadearea nivelului de zahar din sange si echilibrarea nivelului de hemoglobina. Iarba de orz este bogata in magneziu, un mineral ce ajuta la transpormarea alimentelor consumate in energie, intareste sanatatea oaselor si ajuta la buna functionare a glandelor paratiroide. Ea contine toti aminoacizii esentiali ceea ce reprezinta o rara calitate a unei plante. De asemenea contine un spectru larg de enzime si fitochimicale. Una dintre aceste fitochimicale este clorofila care inhiba dezvoltarea bacteriilor precum si ajuta la buna functionare a inimii si plamanilor. Iarba de orz verde este un aliment alcalin ceea ce ajuta la contracarea efectului de aciditate provocat de stres si la redobandirea nivelului natural de alcalinitate al corpului. Iarba de orz verde este din punct de vedere nutritional asemanatoarea cu iarba de grau. Totusi exista cateva diferente intre cele doua superalimente, deoarece orzul contine mai mult calciu, potasiu, clorofila si enzime decat grau verde. Bineinteles intotdeauna se pot combina cele doua pudre asa cum majoritatea clientilor o fac deja. Cum sa ne bucuram de aceasta pudra Pudra de orz verde este ingredientul preferat al smoothie-urilor verzi. Blenduiti cateva legume si asezonati cu pudra sau incercati un amestec de fructe cu iaurt si miere. Este foarte usor de cosumat ca si bautura: este delicios cu suc de fructe sau de ce nu doar cu apa. Se poate amesteca in sosuri sau in batoanele proteice facute in casa.
2976 Lei 1631 Lei
1631 Lei
Coșul a fost actualizat
Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 200g/220ml
-45 %

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 200g/220ml Reducere 45 %

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte. Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel incat, daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos. Proprietati si beneficii Produs VEGAN Fara GLUTEN  100% NATURAL  Fara ALERGENI  Produs RAW Fair Trade Uleiul de cocos are numeroase proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent in oxidare, rezistent la rancezire, avand o durata de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani. Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obtinut prin presare la rece Informatii nutritionale / 100g: Energie 3683kj / 896Kcal Grasimi 99g din care-acizi grasi saturati 93g-acizi grasi monosaturati5.3g-acizi grasi polisaturati 0.8g Proteine
2267 Lei 1243 Lei
1243 Lei
Coșul a fost actualizat
Kelp Pulbere Ecologica/BIO 125g
-15 %

Kelp Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 15 %

Kelpul este o alga deosebit de nutritiva ce traieste in apele de pe coasta Norvegiei. Contine peste 60 de elemente si minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrati simpli si complexi precum si cativa hormoni de crestere vegetali. Este o sursa naturala de iod usor asimilabil, calciu, potasiu si poate fi folosit ca inlocuitor de sare datorita gustului specific sarat.  Ingrediente: 100% pulbere de Kelp*     * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii nutritionale:Energie  .........405kcal/1690kjGrasimi ...............  5gCarbohidrati........  71gProteine .................   7gFibre  ..............   58.5gSare...................   0.63gOmega-6 ....... 0.7gOmega-3 .......... 0.3g Gramaj: e125g Tara de origine: CANADA   Recomandari de utilizare:Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 5g adaugate in sucuri,salate,supe,creme,etc.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Tara de provenienta: Canada Informatii despre kelp: Kelpul este o alga care creste in mod special in apele de mica adancime de pe glob. Aceste alge au fost folosite in alimentatie dar si in scopuri medicinale de sute de ani sub diferite forme. Recent interesul pentru aceasta alga a crescut datorita proprietatilor sale de a impulsiona insanatosirea organismului.   Beneficii: Nutrienti: Kelpul este o sursa naturala devitamina A, B1, B2, C, D si E, precum si de minerale precum zinc, iod, magneziu, fier, potasiu, cupru si calciu. De fapt contine cea mai re concentratie naturala de calciu decat orice alt aliment- si de 10 ori mai mult decat laptele. Scaderea in greutate: Iodul este un mineral vital pentru functionarea optima a glandei tiroide. Aceasta glanda joaca un rol important in dezvoltarea armonioasa a corpului si functionarea metabolica. Se combina cu tirozina (aminoacid non-esential) pentru a crea T3 si T4 hormoni tiroidieni, ce au rolul de a regla metabolismul precum si alte functii fiziologice din corp. Datorita faptului ca kelpul este cea mai bogata sursa de iod ajuta la reglarea metabolismului si reglarea variatiilor de greutate. La acestea se adauga si studiul Universitatii din Newcastle care au concluzionat ca alginatele – fibrele din alga reduc seminificativ absortia grasimilor mult mai mult decat majoritatea tratamentelor de slabit. Aceste studii sunt totusi in faze incipeinte. Efecte Anti-ageing: Continutul de iod din kelp mai are si alte beneficii. Un studiu din anul 2008 a arata ca forma de iod continuta in kelp are rolul de a inlatura radicalii liberi -chimicale ce accentueaza procesul de imbatranire a celulelor corpului. Cresterea parului – Nutrientiicontinuti in aceasta alga ajuta la intarirea firului de par, asigurandu-i sanatatea si longevitatea.
2126 Lei 1807 Lei
1807 Lei
Coșul a fost actualizat
Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/BIO 125g
-45 %

Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 45 %

Tribulus terrestris Coltii babei sau Tribulus terrestris este o planta ce se aseamana cu vita de vie si prezinta tulpini numeroase si lungi de peste un metru, cu multiple ramuri, ce se intind pana la sol ca un covor. In popor mai este cunoscuta si sub denumirea de paduchele calului sau vita de vie intepatoare. Florile sale sunt de culoare galbena iar fructele sale prezinta trei colti ascutiti, de unde provine si denumirea de coltii babei. Aceasta planta a fost remarcata pentru beneficiilesale inca din cele mai vechi timpuri. Astfel, grecii il foloseau ca diuretic si tonic; indienii il foloseaua ca diuretic, antiinflamator si antiseptic; bulgarii intrebuintau coltii babei pentru imbunatatirea vietii sexuale si sporirea fertilitatii iar chinezii il recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare. Se cultiva in diferite parti ale lumii, in special in America de Nord si de Sud, Australia, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Creste si la noi in tara, pe campuri, islazuri si pe terenuri nisipoase, in special in sudul tarii. In scop fitoterapetic se folosesc frunzele, florile si semintele recoltate intre lunile iulie si septembrie. Acestea au o actiune tonica, relaxanta, antiseptica, afrodisiaca, diuretica, antihelmintica, abortiva. Planta are numeroase proprietati: antiinflamator, hepatoprotector, diuretic, afrodiziac, litotriptic urinar, tonic general, imbunatateste spermatogeneza, intensifica productia de testosteron si hormon luteinizant, mareste masa si tonusul muscular, diuretic, ajuta la arderea grasimilor, dilatator coronar, hipoglicemiant. De curand numele acestei plante a revenit in actualitate aceasta fiind folosita de catre atletii si campionii, ce se antreneaza pentru intrecerile de forta. Asa cum spuneam, este foarte apreciat de catre sportivi si de catre persoanele care desfasoara activitati fizice, in care doresc sa se perfectioneze, deoarece aceasta planta are capacitatea de a mari performantele fizice, avand actiune tonica. Practic are loc o crestere a nivelului de hormon luteinizant, ce stimuleaza productia de testosteron( hormon masculin ). Tribulus terrestris a fost utilizat inca din anii 70 de catre culturisti, ca o arma secreta a acestora. In cadrul competitiilor sportive aceasta planta era alternativa cea mai puternica din plante pentru steroizii anabolizanti sintetici. Beneficiile constau in cresterea fortei musculare si grabirea recuperarii muschilor dupa un efort indelungat, deoarece testosteronul ajuta la sinteza proteinelor si la balanta pozitiva a nitrogenului. Un studiu efectuat pe atleti pentru verificarea reactiilor hormonale cu 750 mg/zi de Tribulus a scos la iveala o crestere cu 72% a hormonului luteinizant la barbati. De remarcat e faptul ca si femeile care desfasoara constant activitati fizice pot folosi Tribulus pentru imbunatatirea performantelor, in special daca tin diete slabe in calorii. Cu secole in urma, tribulus terrestris era folosit in medicina ayurvedica si in cea traditionala asiatica pentru tratarea in mod traditional a deficientelor hormonale la barbati si la femei (creste libidoul), dar mai ales pentru remedierea infertilitatii si disfunctiei sexuale masculine (ejaculare precoce) . De asemenea, studiile clinice efectuate in diverse tari au demonstrat ca aceasta planta are efect in tratarea impotentei masculine. Acest fapt se datoreaza ingredientului activ numit protodioscin. Tribulus terrestris are efect benefic in scaderea presiunii arteriale. Astfel, in medicina traditionala chineza se considera ca aceasta planta are actiune protectoare asupra sistemului vascular, fiind utilizata cu succes in afectiunile coronariene si hipertensiune arteriala. Un studiu efectuat pe 400 de pacienti cu afectiuni cardiace a evidentiat o ameliorare dupa administrarea extractelor de Tribulus terrestris, comparativ cu grupul „tratat” cu produse placebo. Indienii foloseau fructele plantei pentru efectul lor diuretic (mai ales in caz de pietre la rinichi, mictiune dureroasa si incontinenta urinara), ca antiseptic si ca antiinflamator. Aceasta planta se recomanda si persoanelor cu surplus de kilograme. In cazul persoanelor foarte grase sau obeze, cu ficatul supraincarcat cu zahar si grasimi, Tribulus accelereaza fluxul biliar si descompunerea grasimilor si scade glicemia, nivelul colesterolului si micsoreaza numarul trigliceridelor. In antichitate chinezii foloseau aceasta planta pentru ca era capabila sa calmeze durerile de ficat, de cap si ametelile. In plus, s-a observat ca detoxifica rinichii si tractul urinar si are proprietati antioxidante, benefice indepartarii radicalilor liberi care pot duce la aparitia unor boli grave, precum cancerul. De asemenea, este recomandat pentru cei care fumeaza si beau multa cafea, deoarece aceste vicii conduc la subtierea venelor. Mai mult, s-a observat ca detoxifica rinichii si tractul urinar si are proprietati antioxidante, benefice indepartarii radicalilor liberi care pot duce la aparitia unor boli grave, precum cancerul. In urma cercetarilor efectuate pe participanti ce au consumat planta s-a concluzionat ca la 75% dintre participanti le-a crescut rezistenta fizica, la 80% le-au crescut libidoul si performantele sexuale, iar la 95% dintre femei nu s-au mai raportat simptome premenstruale. Informatii Nutritionale/100g: Energie......... 1086kj / 264kcal Carbohidrati.... 6.79g       din care zahar....2.01gFibre............ 56.76g Proteine....... 14.31g Grasimi...... 7.37g         din care grasimi saturate....0.67g Sare.......... 0.016g Ingredinte: 100% Pulbere  de Tribulus terrestris*   * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Recomandari de utilizare: Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 5g.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Gramaj: 125g Tara de provenienta: China.
2834 Lei 1553 Lei
1553 Lei
Coșul a fost actualizat
Faina de Cocos Organica/BIO 250g
-15 %

Faina de Cocos Organica/BIO 250g Reducere 15 %

Faina de cocos, fata de alte tipuri de faina contine circa 12% ulei (de cocos) si aproximativ 40% fibre, precum si o sursa bogata de zinc. Faina din nuca de cocos poate fi utilizata la deserturi, supe, consumata ca atare in musli sau sosuri, precum si in smoothie-uri. Este potrivita pentru coacere, deoarece are mai putini carbohidrati decat alte tipuri de faina, si chiar mai putini decat multe fructe. PRODUS VEGAN FARA GLUTEN 100% NATURAL Informatii nutritionale / 100g: Energie................. 335Kcal/1392kj, Grasimi ....................10g din care grasimi saturate ........... 10g Proteine ................23G Carbohidrati................ 31.2g din care zahar .....10g Fibre ...................47g, Sare .................0.28g Recomandari de utilizare: Poate fi utilizata la deserturi,supe,consumata ca atare in musli sau sosuri,precum si i smoothi-uri.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. Ingrediente: 100% faina de cocos* * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Tara de provenienta: Sri Lanka Ambalat in Romania Faina de cocos a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscuta datorita proprietatilor sale benefice. Ea are o textura aerata si aroma usoara de cocos si poate fi utilizata la copturi sanatoase, deoarece este saraca in carbohidrati,dar are un nivel ridicat de fibre si nu contine gluten. Faina de cocos este o alternativa la faina alba de grau. Glutenul continut de grau, orz si secara din care se face painea traditionala este intolerat de catre persoanele cu sensibilitati la aceste cereale. Faina de cocos va permite insa sa pregatiti o gama larga de fursecuri, clatite, prajituri si torturi fara efectele negative derivate din ingerarea cerealelor mai sus amintite. Avand densitate si textura diferita faina de cocos se comporta diferit la copt spre deosebire de faina de grau, de aceea trebuie cautate retete exacte care contin acest ingredient. Avand un continut de 5g de fibre la o lingura, faina de cocos are o toleranta digestiva mult mai mare decat faina integrala care contine numai 2g per lingura sau decat faina alba care contine 0.8g per lingura. O mare parte din aceste fibre sunt insolubile, ceea ce asigura un tranzit sanatos, inlatura constipatia si imbunatateste sanatatea colonului. Adaugati faina de cocos la bunatatile coapte in cuptor, la sosuri, smootiu-uri pentru a va asigura doza zilnica de 25-38g de fibre pe zi. Reteta Fursecuri cu faina de cocos 2-3 linguri zahar brut (sau xylitol pentru persoanele diabetice) 110gr faina de cocos 150gr unt putina sare extract de vanilie Se mixeaza bine untul impreuna cu zaharul, sarea si extractul de vanilie, pana are o consistenta spumoasa. Se adauga treptat faina de cocos si se omogenizeaza pana devine un aluat usor sfaramicios. In functie de cat de mari doriti sa fie fursecurile, se formeaza bilute care se aplatizeaza apoi in palme. Se vor coace in cuptorul preincalzit la 175 C timp de 8-10 minute, pana se rumenesc usor. Se pot servi cu lapte, ceai sau cafea. Pofta buna! Între 1 și 5 buc pe stoc Între 1 și 5 buc pe stoc
2126 Lei 1807 Lei
1807 Lei
Coșul a fost actualizat
Neem Pulbere Ecologica/BIO 125g
-45 %

Neem Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 45 %

Neemul (Azadiracta indica) este o planta ce ramane verde pe tot parcursul anului si este originara din India.Neemul face parte din medicina ayurvedica din timpuri stravechi si este cunoscut datorita proprietatilor sale antibacteriene, antiparazitare, antifungice, antiinflamatoare si analgezice. Planta este folosita atat pentru ingrijirea pielii si a parului, a cavitatii bucale, dar si ca insecticid natural sau ca mirodenie in bucatarie. INFORMATII NUTRITIONALE / 100g Energie ...............1000kJ/241kcal Proteine .............12.6g Carbohidrati...  26.08g           din care zahar  4.7g Grasimi 0.6g         din care grasimi saturate  .....0.3g Fibre ................39g Sare.................. 69mg INGREDIENTE : 100% Pulbere de Neem*    * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Recomandari de utilizare: Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 3-5g.Ca si modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa,smoothiuri sau sucuri de fructe.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Atentie: produsul contine Nichel, asadar nu este recomandat persoanelor cu sensibilitate crescuta la Nichel A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Tara de provenienta: India Mai jos aveti lista catorva proprietati ale frunzelor de neem Antivirale – apa extrasa din frunzele de neem are proprietati antibacteriene. De aceea neemul este folosit in cazuri de infectii cu virusi, eczeme si impiedica raspandirea acestora si pe alte zone ale corpului. Antibacteriene - frunzele de neem sunt transformate intr-o pasta folosita pentru tratarea diverselor afectiuni precum acneea, iritatii, mancarimi, psoriazis si eczeme. Exista dovezi care arata practici indiene stravechi ce presupun imbaierea in apa calda infuzata cu frunze de neem pentru tratarea afectiunilor pielii. De asemenea mici zgarieturi si taieturi pot fi vindecate cu frunze de neem, care au rolul de a previni infectarea ranii si inrosirea zonei. Antifungice – compusii din frunzele de neem au efect antifungic. Cei doi compusi sunt nimbodolul si eduniniul care au efect de contracarea a diversilor fungi. Sanatatea orala – compusii antiseptici au rolul de a distruge bacteriile responsabile cu provocarea cariilor, problemelor gingivale si respiratiei urat mirositoare. Din acest motiv neem face parte din componenta produselor de ingrijire dentara atat din comert cat si a celor preparate in casa. Sanatatea aparatlui reproducator – Neemul este un agent eficient de control al sarcinilor nedorite. Are rolul de a reduce fertilitatea atat cea masculina cat si cea feminina fara a afecta libidoul si performanete sexuale. De asemenea are rol de spermicid prevenind bolile cu transmitere sexuala sau problemele legate de sanatatea aparatului genital al femeilor. Artrita – The Neem Fondation semnaleaza faptul ca este recunoscuta puterea botanica a neemului in lupta cu artrita reumatoida si osteoartrita. De asemenea ar putea fi de folos persoanelor care sufera de afectiuni cronice cum este fibromialgia. Sanatatea pielii – Atat in cazul omanenilor cat si al animalelor de companie neem-ul indeparteaza parazitii ce ataca pielea cum ar fi scabia. In cosmetica si practica ayurvedica neemul are rol in tratarea eczemelor, psoriazis, acnee, matreata, si alte probleme legate de aspectul epidermei.   Pulberea de neem este foarte apreciata in industria frumusetii, deoarece se dovedeste a fi o adevarata comoara pentru piele si par. In sudul Asiei este foarte popular pentru tratarea problemelor pielii sau impotriva caderii parului. Pulberea de neem este benefica pentru persoanele cu probleme ale tenului sau pielii, datorita proprietatilor sale antifungice si antibacteriale. Pulberea este potrivita persoanelor cu ten sensibil, dispus spre ingrasare sau acneic. Datorita continutului de vitamina C, neem-ul ajuta la eliminarea punctelor negre si reda pielii aspectul ei natural.   Beneficiile pulberii de neem pentru piele: -ajuta in lupta impotriva acneei si a pigmentarilor pielii -previne aparitia punctelor negre -trateaza infectiile pielii -previne eruptiile acneice -trateaza cosurile -controleaza excesul de sebum -hidrateaza tenul -intarzie aparitia semnelor imbatranirii -trateaza alergiile pielii -ajuta la tratarea psoriazisului -trateaza eczemele Beneficiile pulberii de neem pentru par: -reduce mancarimile scalpului -reduce caderea parului -ajuta la cresterea parului -regenereaza parul -trateaza problemele scalpului si il mentine sanatos -intareste firul de par -lupta impotriva matretii Masca de fata cu pulbere de neem pentru ten acneic -2 lingurite pulbere de neem -2 lingurite apa de trandafiri -suc de lamaie Pulbere de neem se amesteca bine cu apa de trandafiri, dupa care se adauga suc de lamaie pana se ajunge la consistenta unei paste cremoase. Aplicati masca pe fata curata si uscata, prin miscari circulare si lasati sa actioneze timp de 15 minute, dupa care clatiti cu apa calduta.  
3543 Lei 1941 Lei
1941 Lei
Coșul a fost actualizat
Baobab Pulbere Ecologica/Bio 125g
-29 %

Baobab Pulbere Ecologica/Bio 125g Reducere 29 %

Baobab-ul (Adansonia Digitata) este un copac african, venerat de mii de ani fiind numit ""Copacul vietii"". Are un profil unic nutritional, avand mai multa vitamina C decat portocalele, mai mult fier decat carnea rosie si are un continut bogat de minerale alcaline corpului: calciu, potasiu si magneziu. Pudra are o culoare galbuie si are un gust unic, putin acrisor, pe care majoritatea il descriu ca o combinatie intre caramel, para, vanilie si grapefruit. PRODUS VEGAN FARA GLUTEN 100% NATURAL Cele mai importante beneficii ale pulberii de Baobab: revitalizare si invigorare; intareste sistemul imunitar; imbunatateste functiile sistemului digestiv; actioneaza asupra sistemului nervos, intensificand activitatea acestuia; creste absorbtia de fier in organism. Provenit din Africa, baobabul este singurul fruct din lume care se usuca pe ramura, producand o pulbere naturala extrem de nutritiva, avand nenumarate beneficii pentru sanatate si frumusete. Pulberea de baobab este o sursa extrem de bogata de Vitamina C, care contribuie la un proces normal de:-eliberare a energiei-functionare a sistemului imunitar-piele sanatoasa si stralucitoare-10g de Baobab (2-3 lingurite) asigura 33% din necesarul zilnic de Vitamina CPulberea are o proportie de aproape 50% fibre (jumate solubile si jumatate insolubile) si contine mai multi antioxidanti decat orice alt fruct intreg.Nivelul de antioxidanti din pulberea de baobab este de 2 ori mai mare decat goji in raport gram la gram si decat afinele si rodia combinate, antioxidantii fiind esentiali pentru protejarea, repararea si prevenirea distrugerii celulelor. Pudra de baobab se poate consuma ca atare sau prin amestec cu apa si lamaie, ceaiuri sau in compozitia unor bauturi sanatoase de tip smoothie. Daca optati pentru prima varianta si nu ati mai luat pana acum acest superaliment, e bine sa incepeti cu mai putin de 1/4 de lingurita, apoi sa cresteti doza progresiv pana la 1/2 lingurita si chiar mai mult. Pentru rezultate optime se recomanda o doza zilnica de 2-5 grame. Informatii nutritionale / 100g: Energie............393kcal / 1663kjGrasimi............1.9g din care grasimi saturate...0gCarbohidrati.....96.5g din care zahar..................16.8gProteine...........5.2gFibre ...............13.3gSare................0.03g Ingrediente: 100% pulbere din pulpa fructului de Baobab* * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Recomandari de utilizare: Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 2-5gAcesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. Tara de provenienta: Senegal
Coșul a fost actualizat
Lucerna(Alfalfa) Pulbere Ecologica/Bio 125g
-45 %

Lucerna(Alfalfa) Pulbere Ecologica/Bio 125g Reducere 45 %

Pulbere de lucerna Planta Alfalafa face partea din familia mazarei. Cand ajunge la maturitate se inalta pana la 80cm, avand flori violet in timpul verii. Mai este cunoscuta si sub denumirea de lucerna in agricultura. Denumirea de alfalfa provine din araba (al-fal-fa) cuvant care inseamna : „parintele tuturor alimentelor”- numele obtinut datorita valorilor sale medicinale si nutritionale excelente. Alfalafa este un aliment unic si complet cunocut si folosit de catre civilizatia araba inca din timpuri stravechi. Studiile stiintifice au aratat ca alfalafa contine cele mai cunoscute vitamine, minerale si aminoacizi cunoscuti pentru o sanatate de fier, fiind de pana la 10 ori mai bogata in minerale decat majoritatea cerealelor. De asemenea alfalafa este una dintre cele mai bogate surse de nutrienti, bogata in clorofila si cu cantitati seminificative de calciu, magneziu, fosfor, potasiu, enzime si toate vitaminele cunoscute incluzand beta-caroten, vitamina K si vitamina U. Mineralele continute in alfalfa sunt sub o forma echilibrata si sunt foarte alcaline, avand astfel efectul de neutralizare a tractului intestinal, permitand in acelasi timp o absortie corespunzatoare. Pe langa cele prezentate mai sus pulberea de lucerna mai contine si complexul de Vitamine B, alaturi de vitamina A, C, D, E si Biotina. Este de asemenea o bogata sursa de proteine (contine 18.9% proteine; carnea de vita contine 16.5%, ouale contin 13,1% proteine) , colina -vitamina B7, inositol si PABA (acid Para-aminobenzoic). Pulberea este bogata in fibre, fiind un bun adjuvant in cadrul dietelor, datorita valorii nutritionale ridicate si abilitatii de a se extinde in stomac, reducand apetitul. Continutul ridicat de calciu ofera de asemenea protectie impotriva acumularii de grasimi si permite corpului sa foloseasca grasimile existente ca sursa de energie. Pentru cei care nu au nevoie sa scada in greutate alflafa ofera ajutor in procesul de digestie. De asemenea este recunoscuta capacitatea plantei de a ajuta in cazuri de diabet, icter, probleme de rinichi, anemie si reumatism. Fiind foarte alcalina pulberea asista la procesul de reglare a nivelului de acid uric, care se poate acumula in jurul articulatiilor, impiedicand astfel probleme ca artrita si guta. Extractul natural de lucerna este antipiretic (scade febra), detoxifiant foarte bun inclusiv pentru ficat, diuretic, participa la cresterea imunitatii, creste puterea fizica dar si pofta de viata. Prin continutul deosebit de Vitamina K (intre 20.000 si 60.000 UI) previne sangerarile si faciliteaza coagularea sangelui. Asa cum am precizat si in randurile de mai sus lucerna este foarte buna in cazul problemelor de colon; de semenea vracii chinezi din secolul al VI lea foloseau alflafa pentru a elimina pietrele de la rinichi, probleme de retentie -alfalafa elimina foarte bine retentia de apa din organism si de transpiratie.   Precautie: datorita nivelului ridicat de vitamina K este posibil ca aceasta pulebre sa nu fie potrivita pentru persoanele care iau medicamentatie pentru subtierea sangelui. In aceste cazuri este necesara consultarea medicului. Ingrediente: 100% pulbere de Lucerna*       * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA   Informatii nutritionale  100g: Energie ................................  360kcal/1525kj Grasimi.................................... 4g           din care grasimi saturate.......3g Carbohidrati ............................. 70g        din care zahar.....................3g Fibre ........................................... 8.5g Proteine ................................... 23g Sare .......................................... 0.2g lorofila ...................................................................................... 51mg Mod de administrare: se recomanda adminsitrarea de 1-2 lingurite zilnic adaugate in apa,smoothiuri sau sucuri de fructe.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Gramaj: 125gTara de proveninta: China Între 1 și 5 buc pe stoc Între 1 și 5 buc pe stoc
2834 Lei 1553 Lei
1553 Lei
Coșul a fost actualizat
Turmeric Pulbere Ecologica/Bio 125g
-45 %

Turmeric Pulbere Ecologica/Bio 125g Reducere 45 %

Turmericul (Curcuma) este un condiment extras din radacina plantei de Curcuma longa, extrem de popular si apreciat in subcontinentul indian. Este intrebuintat in alimentatie, in vindecare si in medicina ayurvedica, pentru a trata o serie de afectiuni, de peste 4000 de ani.Turmericul  contine curcuminoide, substante biologice active care se gasesc in curcuma si care au proprietati antioxidante puternice. Acestea neutralizeaza efectele daunatoare ale radicalilor liberi si apara organismul de bacterii. Curcumina este cea care ii confera turmericului superba sa culoare galben-portocalie, iar oamenii de stiinta ii atribuie acestei substante efectul medicinal vindecator. Se estimeaza ca in 100 g de turmeric se afla 3-5 grame de curcumina. Turmericul are atat de multe beneficii si se poate folosi in nenumarate moduri incat nu ar trebui sa lipseasca din casele noastre.Printre cele mai cunoscute beneficii ale turmericului se numara: -ajuta la prevenirea cancerului:  ajuta la inhibarea celulelor canceroase si stimuleaza sistemul imunitar, omorand  celulele canceroase-controleaza nivelul de zahar din sange, fiind foarte util in prevenirea diabetului de tip 2-amelioreaza artrita: datorita proprietatilor anti-inflamatorii, turmericul este benefic in ameliorarea simptomelor osteoartritei si artritei reumatoida-reduce nivelul de colesterol-stimuleaza imunitatea-ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor: turmericul este un antiseptic natural, continand agenti antibacteriali si poate fi folosit ca  si dezinfectant-ajuta in lupta cu kilogramele in plus-ajuta la prevenirea bolii Alzheimer-ajuta la buna functionare a ficatului-imbunatateste digestia-mentine sanatatea creierului si a memoriei-ajuta la ameliorarea problemelor tenului:acnee, puncte negre-antidepresiv Informatii nutritionale/100g: Energie ..............367kcal/1542kjProteine ...............10gGrasimi ................11.4 g      din care grasimi saturate ......4gCarbohidrati .........66.2       din care zahar ...................5gFibre .......................9gSare ..................... 0.1g Ingrediente: 100% pulbere  de Turmeric*     * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Tara de provenienta: India     Mod de folosire:In functie de ceea ce se doreste a se trata cu turmeric, acest se poate folosi in multe feluri. In scopuri medicinale, acesta se poate consuma ca atare, in diferite cure. Daca iti doresti sa beneficiezi de proprietatile turmericului pentru frumusete, acesta poate fi adaugat in mastile de fata sau scrub-uri. Bineinteles, turmericul poate fi folosit ca si condiment in mancare, facand preparatele mai versatile si delicioase.Doza recomandata este de aproximativ 5g pe zi. Pentru persoanele care nu pot consuma ca atare, se poate adauga in shake-uri sau sucuri de fructe.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Retete:Ceai de ghimbir cu turmeric1 cana de apa1/4 lingurita turmeric1 lingurita ghimbir proaspatputin laptemiere sau sirop de artarApa se fierbe si se adauga ghimbirul si turmericul. Se lasa la infuzat timp de 10 min, dupa care se strecoara si se adauga putin lapte si miere sau sirop de artar dupa gust.Lapte auriu-O bautura delicioasa, cu numeroase beneficii pentru organism!1/4 lingurita de pasta de turmeric (pentru cine poate suporta un gust mai intens de turmeric, se poate adauga o jumatate de lingurita)1 cana lapte de migdale (se poate si lapte de orez, lapte de cocos, lapte de vaca organic sau orice alt substitut de lapte)1 lingurita de ulei de cocos (sau ulei de susan)miere (sau orice alt indulcitor natural cum este stevia sau sirop de artar)Laptele si pasta de turmeric se pun intr-un ibric pe foc mediu. Se aduce pana la puctul de fierbere (nu se fierbe, deoarece turmericul isi pierde din calitati si se distruge ingredientul activ – curcumina). Se indeparteaza de pe foc si cand ajunge la temperatura camerei se indulceste dupa gust si se adauga si uleiul. Uleiul ajuta la absorbtia turmericului in corp si stimuleaza functia celulara.Masca de fata cu turmeric1 lingurita pulbere de turmeric1 lingurita miere1 lingurita lapte sau iaurtIngrediente optionale:1 lingurita suc de lamaie (potrivit pentru tenul gras)cateva picaturi de ulei de tea tree (potrivit pentru tenul acneic)Ingredientele se amesteca pana se omogenizeaza si se formeaza o pasta. In cazul in care este prea tare, se mai poate adauga lapte, pana ajunge la consistenta unei paste cremoase.Masca obtinuta se intinde uniforma pe fata curata si uscata. Un loc pe care nu vrei sa il ratezi cand aplici aceasta masca, este zona de sub ochi, deoarece datorita proprietatilor anti-inflamatorii ale turmericului ajuta la reducerea cearcanelor.Masca se va lasa pe fata pana se va usca, aproximativ 20 de minute, dupa care se clateste cu apa
2976 Lei 1631 Lei
1631 Lei
Coșul a fost actualizat
Boabe de cacao intregi Ecologice/Bio 250g
-27 %

Boabe de cacao intregi Ecologice/Bio 250g Reducere 27 %

Boabele de cacao sunt pretuite de azteci inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului Arborelui de cacao. Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitamine B, C si E. Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 ori mai multi decat afinele. Exita trei tipuri de boabe de cacao folosite in industria de producere a ciocolatei. Exista boabele nobile de cacao Criollo, cele comune Forastero si un soi hibrid intre cele doua numit Trinitario. 90% din producatia de ciocolata din lume provine din sortimentul Forastero, de aici putem sa ne dam seama de raritatea si nobletea tipului de cacao Criollo regasit in pungile Niavis. Ca sa ne putem da seama de caliltatea boabelor de cacao Criollo putem sa le comparam si sa spunem ca sunt mai rare si mai fine decat sunt bobebele de cafea Arabica pentru industria cafelei. Cacaoa criollo este un soi vechi, nehibrid, care produce boabe ""fine si aromate"" si care sunt de departe cele mai greu de gasit, cele mai scumpe si cele mai renumite pentru complexul lor de arome si gustul desavarsit. Faptul ca doar o mica pare din productia mondiala de boabe de cacao provine din arborii de cacao din soiul criollo, se datoareaza faptului ca ei sunt niste arbori foarte delicati, foarte predispusi la boli si ca urmare produc un numar mic de boabe de cacao. Informatii nutritionale / 100g Energie............643kcal / 2663kjGrasimi............61.3g din care grasimi saturate...41gCarbohidrati.....31g din care zahar..................2gProteine...........17gFibre ...............4gSare................0.18g Ingrediente: 100% Boabe de Cacao Criollo* * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii alergenice: Contine cacao. Procesat intr-o unitate care mai ambaleaza nuci si seminte si poate contine urme de nuci. Recomandari de utilizare: dupa preferinte si gust.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Tara de provenienta: Peru Gramaj: e250g Beneficiile boabelor de cacao: Au un continut ridicat de vitamina C Continutul ridicat de magneziu face ca boabele de cacao sa fie extrem de benefice pentru sanatate. Boabele de cacao ocupa locul 1 ca si concentratie de magneziu, depasind oricare alt aliment in aceasta categorie. Magneziu este un mineral deosebit cu rol de alcalinizare. El sustine buna functionare a creierului, inimii si sistemul digestiv (combate constipatia), ajuta la construirea unor oase puternice si a unei bune dispozitii. Cromul este un alt element benefic si cu pondere ridicata in boabele de cacao. Cromul ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, ajuta metabolismul, reduce poftele alimentare, regleaza grasimile si colesterolul si previne hipertensiunea. Boabele de cacao mai contin serotonina, triptofan, anandamida, dopamina, PEA – adica toti acei hormoni care au un efect pozitiv asupra chimiei creierului nostru pentru ca permit circulatia mai mare de serotonina si alti neurotransmitatori in creier. Boabele de cacao au cea mai mare concentratie de antioxidanti, lucru demonstrat de studii medicale. Acest antioxidanti sunt foarte stabili si usor de preluat de organismul uman, ei ajungand la celulele tinta in maximum 30 de minute. Mod de obtinere a boabelor de cacao Niavis Bobale de cacao Criollo originare din Peru urmeaza un proces de pregatire intens pana ajung in pungile Niavis, unde ne bucuram de intreaga lor aroma si continut nutritiv. Dupa culegere fructele arborelui de cacao sunt sectionate cu grija, dupa care se scoate pulpa cu boabele de cacao crude. Ele sunt trasferate in containere speciale in cadrul carora incepe procesul de fermentare, proces care intensifica atat culoarea (devenind maro roscat) cat si aroma boabelor de cacao. Dupa fermentare boabele de cacao sunt uscate la soare, proces in care pulpa ramasa pe boabe se desprinse si ramane o culoare maro inchis cu unele urme mai intense in locul unde boaba a fost fixata in pulpa. Dupa uscare are loc lustruirea mecanica a boabelor, pentru a imbunatati aspectul vizual. Posibilitati de utilizare: Boabele crude de cacao au un gust usor amarui si se pot folosi in diferite retete de deserturi si gustari proteice sanatoase. Mai jos aveti o mica sugestie de preparare in timp cat mai rapid si cu putine ingrediente. Reteta de gustari delicioase cu boabe de cacao 55g boabe de cacao75g seminte de chia75g mix de orice fel de nuci si seminte aveti in camara50g miez de fistic60g miereun varf de sare roz de himalaya Mod de preparare: 1. Rasniti boabele de cacao in robot pana devin o pulbere omgena si cat mai fina.2. Adaugati restul ingredientelor3. Rasturnati compozitia intr-un recipeit pe care puteti aseza o foaie de copt ca sa fie mai usor de scos si dati la frigider pana cand doriti sa serviti.4. Taiati compozitia un orice forma doriti: patrate, romburi sau modelati-o sub forma de bilute.
3684 Lei 2687 Lei
2687 Lei
Coșul a fost actualizat
Maca Pulbere Ecologica/BIO 125g
-45 %

Maca Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 45 %

Radacina de Maca creste in muntii din Peru, la altitudini foarte mari , ceea ce face ca aceasta leguma sa fie atat de folositoare organismului uman. Maca este considerata un superaliment, datorita cantitatilor mari de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi esentiali pe care-i contine. Este de asemenea foarte bogata in vitaminele din complexul B, steroli, proteine, fibre si acizi grasi. Cele mai importante beneficii ale pulberei de Maca : - Proprietati adaptogene – Se consider ca planta maca are proprietati adaptogene. Plantele adaptogene ajuta la cresterea rezistentei organismelor la stres, indiferent daca stresul este de natura fizica sau emotionala - Radacina de maca este un puternic hormon natural, dar nu contine hormoni in esenta. Concentratia mare de nutrienti, inclusiv fitosteroli, alimenteaza direct sistemul endocrin si creaza conditii optime de functionare a acestuia. Aceast lucru face ca radacina de maca sa aiba reputatia de aliment energizant.. - Cresterea libidoului - Utilizarea de maca pentru a stimula apetitul sexual este in crestere, atat barbatii si femeile descoperind beneficiile sale. - Usureaza simptomele menopauzei - Cercetatorii au constatat ca, la femeile care au luat suplimente de maca, simptomele asociate cu menopauza, cat si cu sindromul premenstrual s-au ameliorat - Energie crescuta - La fel ca alte plante adaptogene, maca determina in mod natural stimularea glandei suprarenale si creste totodata energia. - Simptomele disfunctiei sexuale - Diversele simptome ale disfunctiei sexuale la barbati si femei, pot fi ameliorate cu maca.Creste sensibilitatea tesutului erectil si, de asemenea, imbunatateste starea de spirit, reduce anxietatea, ambii factori avand un efect pozitiv asupra dorintei sexuale. Acesta este motivul pentru care radacina de maca este uneori mentionata ca ""viagra naturala"". - Cresterea masei musculare - Cercetatorii au descoperit ca sportivii folosesc radacina de maca ca o alternativa naturala a steroizilor anabolizanti utilizati pentru cresterea masei musculare. Medicii au constatat ca maca nu contine substante chimice sau alte toxine care interfera cu productia de hormoni din organism, ceea ce o face un produs eficient pentru dezvoltarea masei musculare.  Informatii nutritionale / 100g Energie.............. 342Kcal/1448kj Proteine............. 14.3g Carbohidratii 75.2g      din care zahar.....29g Fibre .............................12.2g Grasimi .......................2g      din care grasimi saturate.....1g Sare .................0.5g Ingrediente: 100% pulbere de Maca*   * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA     Recomandari de utilizare:Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 3-5g. Puteti adauga pulberea in apa,lapte,cereale la micul dejun,in prajituri,smoothies,iaurt,etc.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Tara de provenienta: PERU  Gramaj: e125g
2834 Lei 1553 Lei
1553 Lei
Coșul a fost actualizat
Moringa Pulbere Ecologica/BIO 125g
-45 %

Moringa Pulbere Ecologica/BIO 125g Reducere 45 %

Arborele de moringa reprezinta o adevarata avere din punct de vedere nutritional, ecologic si economic. Acest arbore contine, doar in frunzele sale: De 25 de ori mai mult fier decat spanacul, De 17 ori mai mult calciu decat laptele, De 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele, De 4 ori mai multe proteine decat ouale, De 15 ori mai mult potasiu decat bananele, De 10 ori mai multa vitamina A decat morcovi     Considerat una dintre cele mai complete si dense nutritive plante de pe Pamant, Moringa contine cantitati semnificative de proteine si toti cei 8 aminoacizi esentiali, care nu pot fi produsi de organismul uman si pe care suntem nevoiti sa ii luam dintr-o alimentatie echilibrata si diversificata. Compozitia plantei este completata de o bogatie de vitamine, minerale, fitonutrienti si antioxidanti puternici ce ajuta in combaterea bolilor. Frunzele uscate contin peste 40 de tipuri de antioxidanti, inclusiv zinc, seleniu, carotenoizi, crom, vitaminele B, C, D, A si K, ca de altfel 36 de compusi antiinflamatorii. Foarte bogata in nutrienti, moringa este o comoara pentru sanatatea omului deoarece prezinta o serie larga de beneficii:are un profil nutritional foarte bogat: frunzele de moringa sunt incarcate cu vitamine, minerale, aminoacizi esentiali si multe altele.-bogata in antioxidanti-reduce nivelul de zahar din sange-reduce inflamatiile-sustine un nivel normal al colesterolului-detoxifiant-antidepresiv-potrivit pentru femeile insarcinate si cele care alapteaza-trateaza infectiile minore-intareste sistemul imunitarMoringa are niste proprietati extraordinare si in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea pielii:-pentru un ten luminos: poate fi folosita in prepararea mastilor-intarzie procesul de imbatranire-ajuta la vindecarea ranilor provocate de taieturi, putand fi aplicata direct pe rana, accelerand procesul de vindecare De asemenea, femeile aleg pulberea de moringa si datorita beneficiilor sale asupra sanatatii parului:-stimuleaza cresterea parului-furnizeaza nutrienti foliculilor de par-stimuleaza formarea keratineiStiati ca frunzele de moringa au capacitatea chiar de a purifica apa?  Un studiu al Universitatii Uppsala arata ca o proteina din seminte se leaga de impuritatile din apa, determinandu-le astfel sa se adune intr-un singur loc, putand astfel sa fie indepartate cu usurinta din apa.   Produs Bio ecologic PRODUS VEGAN FARA GLUTEN 100% NATURAL Informatii nutritionale / 100g:  Energie................ 328kcal/1383kjGrasimi ................4.4g         din care grasimi saturate .........2gCarbohidrati .................53g          din care zahar..... 6gProteine ...........................30gFibre................................ 13gSare...................... 0.4g. Recomandari de utilizare: Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 10-15gAcesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. Ingrediente: 100% pulbere de Moringa*   * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Tara de provenienta: INDIA
2976 Lei 1631 Lei
1631 Lei