Recipiente pentru lapte matern (0 produse)

Laptele matern este cea mia bună masă pentru cei mici. Pentru a le oferi această gustare rapid, chiar și atunci când nu sunteți disponibilă pentru alăptare există o varietate de recipiente pentru depozitare a laptelui. Astfel, aceste recipiente …

Arată toate informațiile

Laptele matern este cea mia bună masă pentru cei mici. Pentru a le oferi această gustare rapid, chiar și atunci când nu sunteți disponibilă pentru alăptare există o varietate de recipiente pentru depozitare a laptelui. Astfel, aceste recipiente sunt ideale pentrui colectarea, depozitarea sau congelarea laptelui matern.
Design-ul special, cu discuri de sigilare împotriva scurgerilor  le face sigure pentru depozitarea acestora în diverse locuri, scăpând de grija că s-ar putea vărsa.

  • nu conțin BPA sau BPS
  • potrivite pentru toate pompele de sân de dimensiuni standard
  • ideale pentru stocare în congelator și pentru curațarea în mașina de spălat vase
  • capacul etanș împiedică scurgerile
  • ergonomice și ușor de umplut

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Categoria Recipiente pentru lapte matern este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Recipiente pentru lapte matern ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Recipiente pentru lapte matern sortate după articole Preț descrescător.