Puzzle copii 12+ ani și adulți (0 produse)

Jocurile au un rol important în viata noastră, în special cele care ne solicită gândirea. Rezolvarea puzzle-urilor este o activitate îndrăgită, atât de copii, cât și de către adulți. Acestea ne antrenează mintea, ne facilitează rezolvarea …

Arată toate informațiile

Jocurile au un rol important în viata noastră, în special cele care ne solicită gândirea. Rezolvarea puzzle-urilor este o activitate îndrăgită, atât de copii, cât și de către adulți. Acestea ne antrenează mintea, ne facilitează rezolvarea problemelor și ne dezvoltă diferite skill-uri. Printre beneficiile puzzle-urilor în viața unui adult se numără:

1.Îmbunătățirea memoriei

Puzzle-urile sunt deosebit de utile pentru memoria pe termen scurt, deoarece este nevoie de reținerea formelor și culorilor, plus o imaginație a imaginii de ansamblu, pentru a determina ce piese se potrivesc între ele.

2.Sprijinirea întregului proces de gândire

Puzzle-urile pentru adulți solicită capacitatea de a recunoaște diferitele părți plus imaginea de ansamblu a problemei, ceea ce necesită o bună judecată logică. 

3.Producția de dopamină

Puzzle-urile ne ajută în mod semnificativ creierul în producția de dopamină, atunci când creierul răspunde la anumiți stimuli. Acest neurotransmițător determină îmbunătățirea abilităților de conducere, o creștere a puterii de concentrare, optimism, încredere și o memorie îmbunătățită. 

4.Temepereaza caractere si imbunatatesc rabdarea. 

5.Sporesc creativitatea si imaginatia

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Categoria Puzzle Adulți este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Puzzle Adulți ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Puzzle Adulți sortate după articole Preț descrescător.