Puzzle 3D (1 produse)

Jocurile au un rol important în viața noastră, în special cele care ne solicită gândirea. Exercițiile cognitive pe care le rezolvă cei mici în timpul identificării și asamblării pieselor unui puzzle echivalează cu problemele de logică și geometrie, …

Arată toate informațiile

Jocurile au un rol important în viața noastră, în special cele care ne solicită gândirea. Exercițiile cognitive pe care le rezolvă cei mici în timpul identificării și asamblării pieselor unui puzzle echivalează cu problemele de logică și geometrie, implicând o mare atenție la detalii. Realizând puzzle-uri 3D copiii își dezvoltă vederea tridimensională, dar și deprind abilități de comparare a formelor și dimensiunilor. Diversitatea modelelor de puzzle-uri 3D contribuie la dezvoltarea creativității copiilor, îmbunătățindu-le memoria și stimulându-le abilitățile de rezolvare a problemelor.  Pe lângă acestea puzzle-lurile 3 D sunt benefice prin:

  • Stimularea atenției și-a concentrării
  • Dezvoltare coordonării
  • Consolidarea independenței și-a încrederii în sine
Product image

CubicFun, Puzzle 3D, Harry Potter-Tren, 180 piese

Cadoul suprem pentru orice fan al lumii magice Harry Potter! Retraiti aventurile lui Harry Potter si creati-va propriul scenariu in timp ce va asamblati uimitorul Tren Hogwarts in confortul propriei case si calatoriti inapoi la scene incitante din saga Harry Potter cu acest model 3D.

1 buc în stoc
8884 Lei

Categoria Puzzle 3D este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Puzzle 3D ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Puzzle 3D sortate după articole Preț descrescător.