Pungi pentru laptele matern (3 produse)

Punga de stocare a laptelui este o pungă presterilizată, cu sigiliu sigur cu fermoar dublu, etanș care păstrează în siguranță conținutul. Poate fi păstrată atât în congelator, cât și în frigider. Are un design robust care îi conferă o stabilitate …

Arată toate informațiile

Punga de stocare a laptelui este o pungă presterilizată, cu sigiliu sigur cu fermoar dublu, etanș care păstrează în siguranță conținutul. Poate fi păstrată atât în congelator, cât și în frigider. Are un design robust care îi conferă o stabilitate ridicată atunci când este depozitată vertical și o deschidere largă care permite turnarea cu ușurință a laptelui. De asemenea, este confecționată dintr-un material care nu conține BPA.

Caracteristici:

  • design care le permite stabilitate atunci când sunt așezate în poziție verticală
  • au gradații
  • presterilizate
  • pereții dubli și sistem de închidere etanș
  • prevăzute cu senzor de temperatură
Product image

Lansinoh, Pungi de stocare lapte matern, 25buc

Sunt rezistente si durabile, concepute pentru stocarea in siguranta a laptelui matern.

1 buc în stoc
4537 Lei
Product image

Medela, Pungi colectoare 180 ml pentru conservarea laptelui matern 25 buc

Extragerea laptelui matern folosind produsele unice Medela bazate pe cercetare, este dupa alaptat cea mai buna alegere pentru hranirea bebelusului.

 
5662 Lei
Product image

LOVI Pungi pentru stocarea laptelui 25 buc 12/208

Pungutele pentru stocarea laptelui asigura o protectie excelenta pentru ceea ce este cel mai valoros:laptele mamei.Este modul sigur si igienic de a proteja laptele mamei pentru mai mult timp.Datorita inchiderii stranse, duble, sunt perfecta acasa, dar

 
3844 Lei

Categoria Pungi pentru laptele matern este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Pungi pentru laptele matern ordonate după Preț crescător. Produsele din categoria Pungi pentru laptele matern sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.