PROFESSIONAL AGE THERAPY Crema filler cu Acid Hialuronic pentru fata si ochi 40+ zi/noapte 50ml

Crema formeaza o pelicula invizibile pe piele, care hidrateaza celulele. Acest lucru duce la reducerea ridurile de pe fata si din jurul ochilor, umplandu-le din interior, intarziind in mod eficient fo...
Arată toate informațiile
Crema formeaza o pelicula invizibile pe piele, care hidrateaza celulele. Acest lucru duce la reducerea  ridurile de pe fata si din jurul ochilor, umplandu-le din interior, intarziind in mod eficient formarea altora noi. Crema stimuleaza producerea de colagen, care ajuta la regenerarea pielii, efectul de intinerire fiind foarte vizibil. Pielea este neteda, intinsa si radianta.
Produsul este sigur si pentru tenul sensibil.
Actiune Efectele spectaculoase de modelare sunt oferite de ingredientele active inteligente, cu eficacitatea dovedita anti-rid, adaptate nevoilor tenului matur 40+ Complexul UltraHIALURONIC 3D  este o combinatie autentica de 3 tipuri de acid hialuronic (microsfere de acid cu greutate moleculara ultra mica) cu Colagen.Acestea formeaza la suprafata pielii o pelicula invizibila care hidrateaza celulele si retine apa in epiderma. Microsferele  patrund usor in piele, unde isi maresc volumul de pana la 30 de ori, realizandu-se astfel efectul de umplere a ridurilor. Acidul cu greutate  moleculara mica are capacitatea de a patrunde in straturile profunde ale pielii,hidratand-o din interior. Colagenul sub forma de Peptida  este un ingredient  care actioneaza profund, reducand in mod eficient toate tipurile de riduri; stimuleaza in mod activ producerea de colagen nou, imbunatateste structura si elasticitatea pielii impiedicand deformarea; corecteaza trasaturile faciale prin intarirea fibrelor de colagen slabite de imbatranire. Uleiul de macadamia contine Omega 3 si 6 si vitaminele A, B si F., care hranesc, regenereaza si hidrateaza optim pielea, incetinind procesul de imbatranire.
Efect:Eficacitatea acestui produs a fost dovedita de testul VIVO care a fost efectuat pe 24 de femei timp de 4 saptamani sub atenta supraveghere a unui dermatolog. Rezultatul testului a dovedit ca:-pielea este mai hidratata cu pana la 92%-ridurile au fost reduse cu pana la 83%-fata mai ovala (frumos medelata) cu pana la 78%.
Utilizare:In fiecare dimineata si seara, masati crema pe fata, gat si decolteu. De asemenea se poate folosi ca si crema de ochi.
Tara de provenienta: Polonia
Acest produs momentan nu este disponibil, aflăm informații de la furnizor
  • Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse
  • Cea mai bună drogherie Cea mai bună drogherie
  • Reduceri interesante Reduceri interesante

Adaugă o recenzie acestui produs

EAN 5902169027568
Brand Bielenda
Numele original PROFESSIONAL AGE THERAPY Crema filler cu Acid Hialuronic pentru fata si ochi 40+ zi/noapte 50ml