Produse pentru bărbați (1 produse)

Rutinele de îngrijire pentru bărbați au început să devină din ce în ce mai căutate, de aceea gama de produse destinate îngrijirii bărbaților disponibilă în magazine și farmacii este din ce în ce mai diversificată.  Fie că alegi să utilizezi …

Arată toate informațiile

Rutinele de îngrijire pentru bărbați au început să devină din ce în ce mai căutate, de aceea gama de produse destinate îngrijirii bărbaților disponibilă în magazine și farmacii este din ce în ce mai diversificată.  Fie că alegi să utilizezi cosmeticele de bază precum deodorante, geluri de duș sau creme pentru piele, fie că deja ai devenit mai interesat de o îngrijire corectă și cauți serumuri sau creme și geluri faciale cu efect anti-age, alege produse dermatocosmetice pentru cele mai bune rezultate.

Pielea bărbaților se diferențiază de cea a femeilor prin mai multe aspecte, iar pentru îngrijirea ei trebuie să iei în calcul următoarelor aspecte:

  • Pielea este cu până la 15-20% mai groasă.
  • Pielea conține o cantitate mai mare de colagen, astfel oferă o protecție mai bună împotriva frigului și a altor factori externi.
  • Glandele sebacee sunt mult mai active, din acest motiv bărbații au mai des probleme cu porii și coșurile.

Prin urmare, bărbații au nevoie de o îngrijire facială diferită față de femei, iar pentru a menține pielea proaspătă și plină de vitalitate pentru o perioadă îndelungată este nevoie de produse dermatocosmetice special concepute pentru nevoile lor. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt simpli și se rezumă la curățarea tenului, hidratare lui, dar și îngrijire pentru barbă și aplicare unui produs cu protecție solară.

Product image

Deodorant balsam roll-on pentru bărbați Sensitive, Sebamed, 50 ml

Stopează acţiunea bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut;

5+ buc în stoc
2772 Lei

Produsele din categoria Produse pentru bărbați sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. Aceste produse din categoria Produse pentru bărbați sunt sortate după Preț crescător. În categoria Produse pentru bărbați produsele sunt sortate după Preț descrescător.