Produse de styling (0 produse)

Produsele de styling sunt necesare oricui obișnuiește să își aranjeze părul frecvent, iar calitatea lor trebuie să fie una foarte bună pentru obținerea unor rezultate de durată. Fie că folosești o spumă de păr, fixativ sau produse pentru netezirea …

Arată toate informațiile

Produsele de styling sunt necesare oricui obișnuiește să își aranjeze părul frecvent, iar calitatea lor trebuie să fie una foarte bună pentru obținerea unor rezultate de durată. Fie că folosești o spumă de păr, fixativ sau produse pentru netezirea firelor de păr, dacă alegi un produs de styling dermatocosmetic vei beneficia de proprietățile sale fără să îți faci griji că părul tău ar putea avea de suferit.

Cum alegi un produs de styling? Alege produsul potrivit pentru tine în funcție de gradul de fixare.  Pentru un păr fin este potrivit un grad de fixare mai slab și un produs care să nu încarce foarte mult. Ține cont că ai nevoie și de hidratare, iar pentru a obține acest lucru poți să cumperi un produs care să conțină keratina sau un alt ingredient hidratant.

Avantajele folosirii unui produs de styling

  • Conferă volum;
  • Oferă protecție împotriva radiaților UV;
  • Protejează împotriva umezelii;
  • Conține ingrediente hidratante.

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Produsele din categoria Produse de styling sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. Aceste produse din categoria Produse de styling sunt sortate după Preț crescător. În categoria Produse de styling produsele sunt sortate după Preț descrescător.