Perne pentru alăptare (2 produse)

Pernele pentru alăptare sunt un ajutor de nădejde atât pentru tine, cât şi pentru bebeluş. Le poţi folosi atât în sarcină, deoarece te ajută să te odihneşti, cât şi după naştere, permiţându-ţi să alăptezi în timp ce dormi. Datorită acestui obiect, …

Arată toate informațiile

Pernele pentru alăptare sunt un ajutor de nădejde atât pentru tine, cât şi pentru bebeluş. Le poţi folosi atât în sarcină, deoarece te ajută să te odihneşti, cât şi după naştere, permiţându-ţi să alăptezi în timp ce dormi. Datorită acestui obiect, nu trebuie să îţi mai oboseşti mâinile, spatele şi gâtul, iar alăptarea va fi o experienţă confortabilă.

Product image

Ergobaby Husa Textila pentru Perna de Alaptat Gri

Textura diferita - textil catifelat si moale pe zona de sedere a copilului si textil tesut pe laterale.

 
114 Lei
Product image

Ergobaby Perna de Alaptat Gri

Nimic nu este mai frumos decat naturaletea hranirii copilului tau. Avand ca baza preocuparile comune, frecvente, ale mamelor, exprimate in privinta alaptarii, ErgoBaby a lansat un concept, unic si inovator adaptat pernelor de alaptare, luand in calcul toti factorii de confort atat pentru mama, cat si pentru copil: inaltimea pernei, astfel incat mama sa poata pastra pozitia corecta a spatelui, tot timpul alaptarii curbura perfect adaptabila, indiferent de dimensiune, pozitionarea perfecta a copilului pentru hranirea la san, textil placut la atingere, detasabil si lavabil.

 
309 Lei

Categoria Perne pentru alăptare este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Perne pentru alăptare ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Perne pentru alăptare sortate după articole Preț descrescător.