Pături (2 produse)

Dacă vrei ca bebeluşul tău să doarmă toată noaptea, atunci ai nevoie de o pătură confortabilă, din materiale delicate şi plăcute la atingere. În această categorie găseşti pături pentru copii până în 3 ani, de pot fi folosite nu doar când bebeluşul …

Arată toate informațiile

Dacă vrei ca bebeluşul tău să doarmă toată noaptea, atunci ai nevoie de o pătură confortabilă, din materiale delicate şi plăcute la atingere. În această categorie găseşti pături pentru copii până în 3 ani, de pot fi folosite nu doar când bebeluşul doarme în pătuţ, ci şi în cărucior sau în scaunul auto.

Product image

MimiNu - Set 3 piese patut Forest

Adorabilul set de 3 piese de la MimiNu aduce o nota calda si vesela, in acelasi timp, oricărei camere pentru copil.

1 buc în stoc
11082 Lei
Product image

Baby Tula Patura Paint Pallette 150 x 200 cm

Fabricata din vascoza 100%, ce provine din pasta de bambus prelucrata special, conferind paturicilor noastre o moliciune plina si fluida, oferind o senzatie placuta la atingere. Material usor si respirabil.

 
279 Lei

Categoria Pături este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Pături sortate după articole Preț descrescător. Produsele din categoria Pături sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.