Oțet Adipstop, Bio Nera Plant, 1l

Oțet Adipstop, Bio Nera Plant, 1l

Accelerează arderea grăsimilor. Cum acționează produsul? Stimulează scăderea greutății corporale. Susține reglarea tranzitului intestinal. Favorizează eliminarea toxinelor. Pentru ce se recomandă? Metabolism leneș Constipație Obezitate, celulita

Din păcate acest produs nu este disponibil
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa

Îți recomandam aceste produse alternative

Vezi și în categorii similare

Fii primul care lasă un review acestui produs.

Oțet Adipstop, Bio Nera Plant, 1l

Ce ingrediente conține?

Mere mature sănătoase (Malus domestică) - 27%, Ardei iute (Capsicum spp.), părți aeriene de Cicoare(Cichorium intybus), Gălbenele (Calendula officinalis), părți aeriene și rădăcini de Păpădie (Taraxacumofficinale), Senna (Cassia angustifolia), inflorescente de Șoc (Sambucus nigra), Urzică (Urtica dioică) -10%;excipienți: apă, miere de albine, zahăr brun invertit, drojdie de panificație.

Cum se utilizează produsul?

Intern:

Adulți: câte 1-3 linguri de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri.

Copii între 1-3 ani: jumătate de linguriță de 3 ori pe zi

Copii peste 3 ani: câte 1 linguriță de 3 ori pe zi

Cură durează 4-6 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.

Mod de prezentare: recipient de sticlă transparență, a 1000ml.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Fructele de măr conțîn substanțe active necesare organismului pentru o bună funcționare (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grași, elemente minerale). Merele sunt și o importată sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conținutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Cultivat acum în întreagă lume, Ardeiul iute reprezintă un stimulent și un antiseptic ce conține o mare cantitate de vitamina C și beta-caroten. Poate regulariza curgerea sângelui și poate întări inima, arterele și nervii. Conține, de asemenea, vitaminele K și B6, potasiu, fibre alimentare, tiamină, riboflavină, niacina, acid folic, fier, magneziu și fosfor.

Ardeiul iute determina arderea rapidă a grăsimilor din corp. Prin utilizarea să în mâncărurile care, astfel, devin condimentate, caloriile în plus sunt arse. Pentru persoanele care suferă de astm, bronșite cronice, sinuzite sau congestii datorate răcelii sau gripei, este util consumul ardeiului iute întrucât acesta acționează că un expectorant.

Ardeiul iute este recunoscut pentru alte avantaje precum acela că are efect coagulant, îmbunătățește memoria, previne atacurile cardiace, face bine corzilor vocale, elimina starea de oboseală, are efect antiinflamator. Contrar părerilor, ardeiul iute nu produce ulcer și nici hemoroizi.

Cicoarea. Părțile aeriene ale plantei conțîn: un glicozid al esculatinei (6,7-dioxicumarina) numit cicorina, inulină, arginina, colină, acid dicofeiltartaric sau acid cicoric, levuloza, fier, fosfor, calciu etc. Latexul din rădăcini conține substanțe terpenice amare: lactucina și lactupicrina; inulină intibina (tot o substanță amară), fructoza, pentozone, colină, alfa- și beta-lactucerol, taninuri, ulei esențial, rezine etc.

În Germania o comisie oficială a guvernului, formată din medici și farmaciști (cunoscută sub numele de „Comisia E”), a autentificat în anul 1990 faptul că Cicoarea conține principii active, în special cicorina și colină, care sporesc secreția de bilă și de sucuri gastrice, îmbunătățind digestia și eliminând probleme cum ar fi balonarea, inapetență, atonia gastrică. Reglează secreția hormonilor pancreatici și prin această nivelul glicemiei sangvine, iar unii cercetători precizează și un efect hipocolesterolemiant al acesteia. Astfel un studiu realizat timp de 14 zile pe organisme cu diabet indus a arătat că tratamentul cu Cicoare reduce glicemia cu aproximativ 20%, trigliceridele cu 91% și colesterolul total cu 16%.

Compușii chimici menționați – inulină, cicorina, colină, taninul, acidul cicoric, protide, minerale și vitamine – se găsesc în concentrații mari mai ales în rădăcina. Cercetările arată că inulină din Cicoare reduce mult riscul de apariție al cancerului intestinal. Taninul are proprietăți astringente, dezinfectante, detoxifiante și ușor antibiotice. Cicoarea stimulează, de asemenea, funcția hepatică și ajută la absorbția calciului și a altor minerale în organism. Datorită tuturor acestor efecte, Cicoarea este indicată în afecțiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziți intestinali sau hemoroizi. În timpul tratamentului cu Cicoare glucoză se metabolizează mai repede, excesul acumulandu-se în ficat, sub formă de glicogen. Acest fapt reduce substanțial riscul apariției diabetului sau aterosclerozei.

Cicoarea s-a dovedit a avea un rol eficient, prin proprietățile sale diuretice și depurative, în constipație - zaharurile nedigerabile din rădăcina de Cicoare stimulează formarea de bacterii prietenoase de tip bifidus în colon, crește biomasă fecalelor și conținutul lor de apă, stimulează peristaltismul intestinal îmbunătățind eliminarea –, precum și în stimularea funcțiilor renale. Că și cafeaua, Cicoarea stimulează sistemul nervos, ajutând în primul rând la creșterea puterii de concentrare. Este recomandată în stările de somnolență sau în astenie.

Cicoarea stimulează, dar și inhibă, poftă de mâncare. Tandemul de acțiune tonic aperitiv - anorexigenpoate fi valorificat, într-un sens sau în altul, în funcție de metodă de administrare. Dacă se apelează la preparate pe baza de Cicoare înainte de mese, atunci apetitul va crește, iar dacă aceste preparate se iau în timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul). De aceea Cicoarea se dovedește utilă atât în cazul în care se constată că poftă de mâncare este scăzută, cât și atunci când apetitul este exagerat. Acțiunea anorexigenă a preparatelor obținute din rădăcina de Cicoare este superioară extractelor obținute din părțile aeriene ale plantei. Prin faptul că sunt anorexigene și laxative, rădăcinile de Cicoare sunt indicate în obezitate.

Persoanele cu pietre la rinichi nu vor consumă în cantități mari Cicoare, pentru că rădăcina are un conținut ridicat de oxalati.

Florile de gălbenele conțîn glicozizi flavonici că: izoquercitina, narcizina, neohesperiozida, rutozidul, terpenoida, alfa- și beta- smirina, lupeol, longispinogenina, steroli, ulei esențial, arvozida A, pigmenți carotinoidici, calendulina și polizaharide.

Comisia Europeană a raportat acțiunea antiinflamatoare și vindecarea rapidă a rănilor prin aplicații locale. Cercetările „în vitro” au demonstrat și acțiunea antibacteriană.

Cercetările din țară noastră au demonstrat acțiunea antitrichomonazica a extractelor liofilizate din florile de gălbenele.

Având proprietăți cicatrizante și calmante, gălbenelele se recomandă în gastrită hiperacida, ulcer gastric și duodenal, calmarea durerilor menstruale, mai ales la persoanele anemice, și reglarea ciclului menstrual.

Utilizarea Papadiei are o veche și lungă tradiție, fiind folosită în numeroase sisteme de medicină tradițională. În medicină tradițională românească are multiple recomandări: tonic amar și general, diuretic depurativ (cu eliminare masivă de colesterol), eupeptic, hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizează circulația sangvină, tonifiant al pielii etc. Se utilizează că adjuvant în boli ce implică un dezechilibru glandular: obezitate, afecțiuni hepato-biliare (mărește secreția biliară, combate constipația survenită în urmă unor disfuncții hepatice). Prin diureza pe care o produce ajută la eliminarea toxinelor din organism și, indirect, în eczeme și alte boli de piele, în guță, reumatism și ateroscleroza. Frunzele proaspete de primăvară, remineralizante și detoxifiante, se folosesc în salate sau preparate culinare. În uz extern se recomandă în celulita, varice, ten iritat, înroșit, cu pete, pistrui.

O mare parte din utilizările empirice ale preparatelor pe baza de Păpădie au fost confirmate pe baza cercetărilor științifice. Frunzele și rădăcinile de Păpădie conțîn lactene triterpenice (endesmanolide și germacranotide); triterpene (beta-amarina, taraxol și taraxerol); hidrați de carbon (inulină 2% primăvară și 40% toamna); carotenoide în special luteina; acid gras miristic; flavonoide (apigenina și luteolina); acizi fenolici, cafeic și clorogenic, fitosteroli: sitosterol, stigmasterol și taraxasterol; zaharuri între care fructoza cca. 18% primăvară; vitamina A până la 14 000 U.I. la 100g plantă; colină, mucilagii, pectine și săruri minerale, în special potasiu (1,8 - 4,5%), azot, calciu, fosfați și vitaminele B, C și D – vitamina C este în cantități mari primăvară, înainte de formarea tulpinii florifere.

Comisia Europeană a aprobat utilizarea în uzul intern a preparatelor pe baza de frunze și rădăcini de Păpădie, în tulburările fluxului biliar, în stimularea diurezei, în anorexie și dispepsie. Majoritatea forurilor științifice de fitoterapie recomandă extractele pe baza de Păpădie în restabilirea funcțiilor hepato-biliare, în dispepsii, în afecțiuni gastro-intestinale, în balonări, flatulență și stimularea diurezei.

Senna conține compuși antrachinonici (senozide A și B), flavonoide, zaharide, derivați naftalenici, fitosteroli, uleiuri esențiale, ceruri, taninuri, săruri minerale, rezine și mucilagii. Senna are proprietăți detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative și purgative. Indicația principala este în caz de constipație (acută sau cronică), unde acționează prin stimularea directă a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale și diminuarea consistenței scaunelor (prin scăderea absorbției apei și electrolitilor și stimularea eliminării sodiului și apei în lumenul intestinal).

Senna se administrează în dozele recomandate, pe perioade limitate (7-10 zile). Dozele mai mari pot provoca colici abdominale intense, însoțite de diaree apoasă, greață, vărsături.

Administrarea prelungită poate crea dependență, pierderi de minerale (potasiu), cu tulburări de ritm cardiac, hematurie (urinare cu sânge).

Șocul este apreciat că remediu natural datorită proprietăților terapeutice ale tuturor părților componente ale acestui arbust: frunzele (acțiune laxativa), florile (diuretice, sudorifice), fructele (vitaminizante, antinevralgice), scoarță (foarte bogată în substanțe diuretice).

Florile de Șoc au o întrebuințare răspândită. Multă lume recunoaște efectul florilor de Șoc, că fiind un remediu demonstrat în timp împotriva febrei – datorită efectului sau sudorific stimulează transpirația și scade astfel febra.

Comisia Europeană menționează efectele florilor de Șoc că diaforetice și diuretice, datorită conținutului în flavonoide și acizilor fenolici – validând astfel utilizările tradiționale. În studiile „în vitro” s-au evidențiat și acțiunea antiinflamatoare și antivirala.

Florile de Șoc conțîn cca. 3% flavonoide, compuse în special din glicozide flavonolice: astragalina, hiperozid, izoquercetina și rutozid, agliconi liberi: quercetina și kamferol. Mirosul florilor proaspete este datorat aminelor alifatice: atilamina, izobutilamina și izoamilamina. Mai conțîn săruri minerale cca. 8% potasiu, compuși fenolici: triterpene, alfa- și beta-amirina, acizi triterpenici: ursolic și oleanolic, steroli, ulei esențial, alcane, mucilagii, pectine, zaharuri și taninuri.

Pentru proprietățile lor diuretice și sudorifice, florile de Șoc sunt recomandate în tratamentul răcelilor și gripelor. Prin diureza pe care o produc se recomandă și în reumatism, boli de rinichi și de vezica. De asemenea au și proprietăți galactogoge (sporesc cantitatea de lapte la mamele care alăptează) și antinevralgice. Având proprietăți laxative și ajutând la eliminarea apei din țesuturi, inhibând apetitul alimentar (pe termen lung), se folosește că medicament natural în obezitate. Pentru aceleași motive se recomandă în constipatiile de natură nervoasă.

Urzică este bogată în clorofilă și săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu și siliciu; conține o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum și alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acțiune antihemoragica), PP, complexul B și provitamină A (beta-caroten).

Preparatele pe baza de Urzică constituie astfel un foarte bun integrator natural în aceste substanțe. Au proprietăți antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curățarea sângelui de toxine), de activare a circulației sângelui, vasoconstrictoare și fluidizante al sângelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice.

Se recomandă deci că adjuvanți în bronșite, avitaminoze, afecțiuni renale, reumatism, guță, diabet, hemoragii. Combinația calciu și siliciu organic existența în Urzică încetinește sau chiar reduce rahitismul și osteoporoză.

Mierea conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentatiei alcoolice, prima etapă în obținerea oțetului.

Drojdia de panificație mărește rezistență la oboseală, favorizând travaliul muscular, și ușurează eliminarea de toxine și deșeuri metabolice. În procesul obținerii oțetului de mere, este elementul care favorizează fermentația.

EAN: 5944756300432
Brand: Nera Plant
Numele original: OTET ADIPSTOP 1l BIO NERA PLANT
Ultima actualizare a paginii: 11.1.2019 08:01
În stoc furnizor În stoc furnizor
EAN: 5944756300432
Brand: Nera Plant
Numele original: OTET ADIPSTOP 1l BIO NERA PLANT
Ultima actualizare a paginii: 11.1.2019 08:01
În stoc furnizor În stoc furnizor