Monitoare pentru copii

(2 produse)

Copilul tău trebuie monitorizat în permanenţă, pentru a preveni accidentările şi a fi lângă el, atunci când are nevoie de tine. În magazinul online Pilulka.ro găseşti monitoare pentru copii, care te atenţionează de câte ori bebeluşul tău are o …

 Arată toate informațiile

Copilul tău trebuie monitorizat în permanenţă, pentru a preveni accidentările şi a fi lângă el, atunci când are nevoie de tine. În magazinul online Pilulka.ro găseşti monitoare pentru copii, care te atenţionează de câte ori bebeluşul tău are o nevoie. Dispozitivul are o rază mare de acţiune, astfel că îl poţi auzi şi dacă eşti în grădină sau la doar o cameră distanţă de el.
Aici găseşti şi un monitor pentru respiraţie, care te avertizează când apar probleme de respiraţie ale sugarului. Aşa vei avea un somn liniştit şi lipsit de griji.

Sunt 2 de produse în această categorie, iar pentru 2 transportul este gratuit. În categorie găsești produse de la branduri precum: Philips Avent. Produsul cel mai apreciat de clienți din această categorie este: Monitor video digital pentru copii, SCD831/52, Philips Avent.

Product image

Monitor video digital pentru copii, SCD831/52, Philips Avent

Philips Avent SCD831 îţi permite să menţii o conexiune sigură şi privată cu bebeluşul tău în orice moment. Ascultă-ţi bebeluşul cu o calitate perfectă a sunetului şi vizionează-l cu o calitate perfectă a imaginii (LCD 2,7"), indiferent dacă este zi sau noapte.

 
Product image

Sistem DECT de monitorizare pentru copii, SCD711/52, Philips Avent

Sunetul deosebit de clar al sistemului nostru de monitorizare pentru copii SCD711 oferă părinţilor un sentiment de siguranţă deplină. Cu senzorul de temperatură, lumina de veghe liniştitoare şi cântecele de leagăn reconfortante, poţi crea un mediu odihnitor pentru bebeluşul tău

 

Categoria Monitoare pentru copii este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Monitoare pentru copii ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Monitoare pentru copii sortate după articole Preț descrescător.