MIERE FLOAREA SOARELUI 400GR 5+1 GRATIS

MIERE FLOAREA SOARELUI 400GR 5+1 GRATIS

Miere de Mâna 400 gr Euro Apicolă Mierea de Mâna conține peste 18% trizaharide (rafinoză, melezitoza etc.) și are aciditate mai scăzută decât mierea florală, pH (5,9-7,8). Beneficii: -Este în general închisă la culoare, cu excepția celei de molid, care e galbenă. -Mâna cristalizează de obicei mai repede decât alte soiuri de miere. -Rotația optică este mai spre dreapta, față de alte șorțuri de miere, în diferite grade în special datorită zaharurilor speciale (melezitoza și erloza) care rotesc puternic lumina spre dreapta. -Conține peste 18% trizaharide (rafinoză, melezitoza etc.). -Are aciditate mai scăzută decât mierea florală, pH (5,9-7,8). -Se spune că această lipsa de aciditate ar fi una din cauzele pentru care ea produce diaree, permițând dezvoltarea unor vegetații în tubul digestiv al albinei.

5673 Lei
Credite oferite: 5.67 credite
Retur Gratuit În 30 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa
Fii primul care lasă un review acestui produs.

MIERE FLOAREA SOARELUI 400GR 5+1 GRATIS

Miere de Mâna 400 gr Euro Apicolă

Mierea de Mâna conține peste 18% trizaharide (rafinoză, melezitoza etc.) și are aciditate mai scăzută decât mierea florală, pH (5,9-7,8).

Beneficii:
-Este în general închisă la culoare, cu excepția celei de molid, care e galbenă.
-Mâna cristalizează de obicei mai repede decât alte soiuri de miere.
-Rotația optică este mai spre dreapta, față de alte șorțuri de miere, în diferite grade în special datorită zaharurilor speciale (melezitoza și erloza) care rotesc puternic lumina spre dreapta.
-Conține peste 18% trizaharide (rafinoză, melezitoza etc.).
-Are aciditate mai scăzută decât mierea florală, pH (5,9-7,8).
-Se spune că această lipsa de aciditate ar fi una din cauzele pentru care ea produce diaree, permițând dezvoltarea unor vegetații în tubul digestiv al albinei.
-Conține cam 90-95% carbohidrați: - glucoză - fructoza - trizaharide (peste 18%) zaharoză nu conține aproape deloc
-Are cam 5 %minerale iar acizi organici, vitamine etc 0,2- 1,8%.

Compoziție:
Miere 100% naturală

Posibile surse de mâna:
-molid,
-brad,
-arțar,
-mesteacăn,
-alun,
-fag,
-frasin,
-pin,
-plop,
-salcie,
-stejar,
-ulm.

Și plantele pot oferi producții de miere de mâna, cum ar fi:
-bumbacul,
-floarea-soarelui,
-lucerna etc.

Rolul componentelor:

Mierea este un aliment dulce, lichid siropos produs natural de către albine că hrană pentru ele însele. Culoarea aurie și gustul delicios sunt inconfundabile. După ce albinele culeg nectarul de la o floare, îl amestecă cu produse chimice din salivă lor pentru a rezultă mierea.
Albinele zboară înapoi în stup și-l păstrează în celulele fagurilor. Excesul de umiditate este înlăturat din miere cu ajutorul aripilor albinelor, pentru că mierea să fie gata pentru consum. Rolul și acțiunea naturală a albinelor este cu adevărat uimitoare, iar rezultatul este un produs alimentar deosebit: mierea.
Mirea poate fi din soiuri diferite. Gustul și textura depind de tipul florilor din care provine nectarul cules de către albine. Probabil cel mai des este întâlnită mierea de trifoi, dar și această poate avea diverse arome și culori.
Culoarea obișnuită a mierii este aurie, dar poate varia de la alb la roșu închis și chiar negru. Combinația dintre miere și laptele de capra a fost folosită pentru tratarea infecțiilor bronșice.
Mierea conține numeroși antioxidanți - caracteristică importantă pentru oameni. În plus, această are o component antiinfecțioasă și este folosită pentru vindecarea tușei, bolilor intestinale și rănilor pielii.
Vindecarea plăgilor - mierea crudă este un remediu care datează din Egiptul și Grecia antice. Medicină modernă redescoperă proprietățile de vindecare ale mierii. Cercetătorii consideră că mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere și caracteristică să de a deshidrată bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindecă rănile.
- Sursă de energie - mierea de albine pură este o sursă de carbohidrați, atât fructoza cât și glucoză pe care organismul le transformă în energie. Glucoză oferă instant energie în timp ce fructoza este mai lent absorbită și furnizează energie în mod constant.
Sportivii și copiii activi ar trebui să consume miere întrucât această le va oferi energia de care aceștia au nevoie. Mierea pură de albine este o sursă naturală de minerale cum ar fi calciu, fier și potasiu dar și vitamine din complexul B.
- Prevenirea alergiilor sezoniere - mirea pură de albine poate fi benefică pentru persoanele care suferă de unele tipuri de alergii. Pentru că albinele adună polenul de la plantele native și îl transformă în miere, consumul de miere produsă la nivel local poate preveni apariția alergiilor sezoniere.
Alte beneficii ale mierii includ:
- este antifungica și hrănitoare
- ajută la asimilarea calciului în organism
- are efect antibacterian atât în diverse probleme interne cât și externe ale organismului
- poate stimula sistemul imunitar
Mierea poate fi folosită în diverse scopuri
- că pansament pentru accelerarea vindecării cauzată de leziuni tisulare
- amestecul în cantități egale de suc de ghimbir și miere este un bun expectorant
- mirea ajută la tratarea răcelilor, tușei, durerilor în gât și secretilor nazale
- pentru tratarea astmului bronșic, se amestecă o jumătate de gram de praf de piper negru cu un amestec de miere și suc de ghimbir. Se va bea de câteva ori pe zi.
- mierea poate calmă și încuraja vindecarea rănilor din gură sau vagin
- un bol de ovăz sau terci de ovăz cu o lingură de miere poate calmă nervii
- este ideală pentru calmarea emoțiilor și a stresului pre-examen
- are efect hidratant și poate fi folosită pentru sănătate pielii că masca naturală revitalizantă
- consumul unor cantități mici de miere, va va face imuni la alergiile sezoniere la polen
- pentru îmbunătățirea vederii se amestecă miere cu suc de morcovi. Se va consumă cu o ora înainte de masă, dimineață.
- pentru purificarea sângelui, se va amestecă un pahar de apă caldă cu una sau două lingurițe de miere și o linguriță de suc de lămâie. Preparatul se va bea zilnic, înainte de a merge la toaletă. Va reduce cantitatea de grăsimi din organism și va curată intestinele
- mierea naturală determina o creștere mai mică a valorilor de zahăr din sânge decât zaharurile rafinate, mai ales în cazul persoanelor cu diabet zaharat de tip ÎI. Puțînă miere neprelucrată poate fi adăugată în băuturile bolnavilor de diabet zaharat de tip ÎI, atunci când apare poftă de alimente sau băuturi dulci.

EAN: 6424366001213
Numele original: MIERE FLOAREA SOARELUI 400GR 5+1 GRATIS
În stoc furnizor În stoc furnizor

Îți recomandam aceste produse alternative

Informații suplimentare

EAN: 6424366001213
Numele original: MIERE FLOAREA SOARELUI 400GR 5+1 GRATIS
În stoc furnizor În stoc furnizor