Miere de Manuka UMF 10+ 500g

Mierea de Manuka provine din nectarul florilor din arborii de Manuka (Lepto...
Arat─â toate informa╚Ťiile

Mierea de Manuka provine din nectarul florilor din arborii de Manuka (Leptospermum Scoparium) originari din Noua Zeelanda. Nectarul si albina ofera mierii proprietatile sale unice. Decenii de cercetari au culminat cu identificarea compusilor unici gasiti in Mierea de Manuka autentica. Prin aceste proprietati unice, mierea de Manuka a devenit una dintre cele mai cercetate mieri din lume.
Mierea de Manuka este diferita de mierea obisnuita datorita profilului sau nutritional uimitor. Mierea obisnuita este cunoscuta pentru proprietatile sale cu efecte deosebite in nutritie si imunitate. In general, mierea normala RAW este o sursa bogata de: Aminoacizi, Vitamina B (B6, tiamina, niacina, riboflavina, acid pantotenic), Calciu, Cupru, Fier, Magneziu, Mangan, Fosfor, Potasiu, Sodiu, Zinc.
S-a dovedit stiintific ca continutul nutritional al Mierii de Manuka este de pana la 4 ori mai bogat decat al altor sortimente de miere.
UMF (Unique Manuka Factor) reprezinta o marca de calitate care poate fi folosita doar de catre producatorii de miere din Noua Zeelanda care indeplinesc criteriile de calitate stabilite de guvernul Neo Zeelandez.
Brandul Onuku Ltd este licentiat de Asociatia Unique Manuka Factor Honey (UMFHA), ceea ce inseamna ca poate afisa sigla UMF pe produsele sale.
Sistemul de clasificare UMF reprezinta compusii unici de semnatura, incluzand marcatorii cheie ai Leptosperinei, DHA si Methylglyoxal (MGO) care asigura puritatea si calitatea. Leptosperina si DHA-ul mentin acelasi nivel in toate mierile, Methyglyoxalul este cel responsabil de proprietatile antibacteriene ale mierii de Manuka si formeaza baza sistemului de clasificare UMF.

Onuku Limited face parte 100% din compania Maori cu sediul in Whakatane, Noua Zeelanda. Aceasta este asociata cu Onuku Maori Lands Trust (OMLT), care detine, administreaza si exploateaza aproximativ 2.363 de hectare de teren la baza muntelui Tarawera si la malul raului Rotomahana – locul de unde albinele recolteaza uimitorul polen din florile arborelui de Manuka.
Urmariti autenticitatea borcanului dvs. de Miere de Manuka Onuku, folosind codul unic QR de pe fiecare borcan. Folosind telefonul mobil cu NFC activ sau cu o aplicatie de scanare simpla, puteti vizualiza rezultatele de laborator pentru fiecare lot de miere si puteti vedea unde si cand a fost recoltata mierea.
Ingrediente: 100% miere pura de Manuka
Acest produs contine 264mg/kg de methylglyoxal.
Doza zilnica recomandata: 10g (2 lingurite)
Aceasta miere se va cristaliza dupa o perioada de timp daca nu este tinuta la frigider, acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea produsului.
NU este recomandat copiilor cu varsta mai mica de 12 luni.
Produsul contine polen de albine care poate provoca alergii.
A se pastra la temperaturi mai mici de 20°C, ferit de lumina directa a soarelui.
Informatii nutritionale /100g: Energie 1340kJProteine 0.4gGrasimi 0gCarbohidrati 79.6g din care zahar 78.1gSare 12mg
Numarul licentei UMF 2252.
Gramaj: 500g
Tara de origine: Noua Zeelanda

Acest produs momentan nu este disponibil, afl─âm informa╚Ťii de la furnizor
  • Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse
  • Cea mai bun─â drogherie Cea mai bun─â drogherie
  • Reduceri interesante Reduceri interesante

Adaug─â o recenzie acestui produs

EAN 9421904403031
Brand ONUKU
Numele original Miere de Manuka UMF 10+ 500g