Loțiune pentru păr (1 produse)

Loțiunea pentru păr are proprietatea de a acționa direct asupra pielii capului și are rolul de a stimula microcirculația de la rădăcina firului de păr. În același timp, loțiunile de păr dermatocosmetice stimulează regenerarea părului, de la …

Arată toate informațiile

Loțiunea pentru păr are proprietatea de a acționa direct asupra pielii capului și are rolul de a stimula microcirculația de la rădăcina firului de păr. În același timp, loțiunile de păr dermatocosmetice stimulează regenerarea părului, de la rădăcină până la vărfuri. De obicei, o loțiune de păr se folosește pentru a combate și reduce căderea părului, dar și pentru a ajuta la curățarea scalpului de cojițe și scuame. De asemenea, poate fi un aliat de nădejde în calmarea disconfortului produs de anumite iritații și pentru stimularea regenerării părului.

În cele mai multe cazuri, loțiune pentru păr este un produs care nu se clătește, fiind lăsat să acționeze pe scalp de la o spălare la alta. Acest produs se masează ușor pe scalp până la absorbție completă.

Fie că alegi o loțiune care te poate ajuta să tratezi o afecțiune specifică, fie că vrei doar o îmbunătățire a structurii părului, poți alege din varietatea mare de loțiuni pentru păr disponibile în magazinul nostru online.

Product image

Loțiune tonică pentru păr Hair Force, Frezyderm, 100ml

LOȚIUNE TONICĂ PENTRU PĂR prevenirea și controlul căderii părului. Pentru bărbați și femei.

2 buc în stoc
7955 Lei

Produsele din categoria Loțiune pentru păr sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. Aceste produse din categoria Loțiune pentru păr sunt sortate după Preț crescător. În categoria Loțiune pentru păr produsele sunt sortate după Preț descrescător.