LEROUX

(3 produse)
Product image

LEROUX CICOARE GRANULATA 520GR

Cicoarea este un produs natural fără cofeină. Cicoarea măcinată, obținută din rădăcina de cicoare caramelizată în profunzime prin prăjire oferă o pudra fină și regulată cu gust intens. Bogăția să în arome întărește gustul cafelei, dacă se dorește utilizrea împreună cu această pentru filtru sau expreso.

1 buc în stoc
Product image

Leroux Cicoare solubila Caramel 100g

Bogată în fibre și fără cofeină, cicoarea Leroux este o delicioasă băutură lejeră ce aliază energie, echilibru și un gust rafinat.

 
Product image

Leroux Cicoare granulata 250g

250gr. Compoziție: Cicoare. Valoare energetică: 1453 kj/100 grame produs. Prezentare: 250 grame. Indicații: -înviorează mintea și psihicul -îndepărtează oboseală și astenia -stimulează digestia -mărește capacitatea de efort intelectual. Este înlocuitorul ideal al cafelei, fiind un produs dietetic natural care nu conține cofeină, potrivit pentru toate vârstele. Administrare: Se prepară fără măcinare prin fierbere sau în filtru, asemănător cafelei naturale. Se consumă după preferință că atare sau în combinație cu lapte, ceai și cu adaos de frișcă și condimente (scorțișoară, ghimbir, piper etc.).