Kit-uri amprenta mulaj

(1 produse)

Kit-urile de amprente mulaj sunt seturi de materiale care sunt folosite pentru a realiza copii ale amprentelor mainilor sau picioarelor unui copil. Acestea sunt de obicei fabricate din ceara sau spuma moale, si pot fi modelate in forma dorita dupa …

 Arată toate informațiile

Kit-urile de amprente mulaj sunt seturi de materiale care sunt folosite pentru a realiza copii ale amprentelor mainilor sau picioarelor unui copil. Acestea sunt de obicei fabricate din ceara sau spuma moale, si pot fi modelate in forma dorita dupa ce au fost amestecate cu apa. Kit-urile de amprente mulaj sunt destinate sa ofere parintilor ocazia de a pastra o amintire a copilului lor la o varsta frageda. Dupa ce au fost realizate amprentele, acestea pot fi uscate sau expuse la caldura pentru a se solidifica, apoi pot fi asezate intr-un cadru sau aranjate intr-o alta forma de decoratiune. Kit-urile de amprente mulaj pot fi o activitate distractiva si emotionanta pentru parinti si copii, care poate oferi oportunitatea de a pastra o amintire unica a copilului lor.

În categorie găsești produse de la branduri precum: FEUCHTMANN. Cel mai votat produs este: FEUCHTMANN Kit amprenta bebelusi - ALB.

Product image

FEUCHTMANN Kit amprenta bebelusi - ALB

Pastreaza amintirile frumoase pentru cat mai mult timp cu acest kit pentru amprenta bebelusului tau.

 

Categoria Kit-uri amprenta mulaj este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Kit-uri amprenta mulaj ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Kit-uri amprenta mulaj sortate după articole Preț descrescător.