Jucării Montessori (0 produse)

Jucăriile Montessori încurajează dezvoltarea independenței copiilor, cu o intervenție minimă din partea părinților, ceea ce le permit celor mici să fie exploratori independenți, să găsească soluții și să-și utilizeze logica și gândirea critică. Jucă…

Arată toate informațiile

Jucăriile Montessori încurajează dezvoltarea independenței copiilor, cu o intervenție minimă din partea părinților, ceea ce le permit celor mici să fie exploratori independenți, să găsească soluții și să-și utilizeze logica și gândirea critică. Jucăriile Montessori fac din copil un utilizator activ, care își explorează ideile, deciziile și dorințele cu ajutorul acelui material. Jucăriile sunt realizate din  materiale care reflectă lumea reală din jurul nostru, mai ales pentru că în cazul copiilor, granița dintre realitate și ficțiune este foarte blurată până în jurul vârstei de 6 ani. 

1.Jucăriile Montessori îi determină pe cei mici să își dezvolte motricitatea fină 

Jucăriile Montessorii măresc puterea de concentrare, răbdare și diferite abilități importante pentru dezvoltarea copiilor, precum motricitatea fină, coordonarea mână-ochi sau capacitatea de a rezolva singuri problemele.

2.Jucăriile Montessori sunt simple și nu distrag copilul prin lumini, sunete și zgomote

Jucăriile foarte colorate, care cântă, dansează și se agită reușesc, de fapt, să îl distragă de la lucrurile pe care copilul poate ar vrea să se concentreze.

3.Jucăriile Montessori se concentrează, de obicei, pe un singur concept

Jucăriile Montessori sunt proiectate astfel încât să îi învețe pe cei mici o anumită deprindere sau un anumit concept, însă ele au multiple nivele de provocare pentru cei mici și de multe ori cresc odată cu acesta.

4.Jucăriile Montessori sunt făcute din materiale naturale și atrăgătoare

Jucăriile Montessori sunt făcute dintr-o varietate de materiale, pentru a oferi celui mic posibilitatea de a explora diverse texturi, greutăți, forme și concept. Majoritatea acestora sunt din lemn, dar sunt și produse care includ sticlă, argilă, lut, metal, piatră sau diverse materiale textile.

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Categoria Jucării Montessori este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Jucării Montessori ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Jucării Montessori sortate după articole Preț descrescător.