Jucării pentru copii peste 6 ani (2 produse)

Jucăriile pentru copiii de 6 ani sunt  potrivite pentru  interesele copiilor de 6 ani. La această vârstă, copiii își dezvoltă abilități cognitive mai complexe și au nevoie de jucării care să le ofere provocări și să le ajute să învețe noi lucruri. J…

Arată toate informațiile

Jucăriile pentru copiii de 6 ani sunt  potrivite pentru  interesele copiilor de 6 ani. La această vârstă, copiii își dezvoltă abilități cognitive mai complexe și au nevoie de jucării care să le ofere provocări și să le ajute să învețe noi lucruri. Jucăriile pentru copiii de 6 ani pot include jocuri de construcție mai complexe, puzzle-uri mai dificile, jucării care imită animale sau vehicule, jucării cu care copiii pot să se joace în apă, jocuri de rol și jucării care încurajează mișcarea și exercițiile fizice. De asemenea, pot include jucării care încurajează creativitatea și imaginația, precum seturi de pictură sau instrumente muzicale. Este important să alegem jucării care sunt potrivite pentru vârsta copilului și să ne asigurăm că sunt sigure și de calitate înaltă.

Product image

Jack In The Box, Kit creatie, Micul bucatar, 3 in 1

Un set educational bazat pe teme pentru copii cu varste intre 5-10.

1 buc în stoc
7690 Lei
Product image

Galt, Primul meu kit de olarit

Initiaza-l pe cel mic in tainele olaritului cu acest minunat joc! Este foarte simplu: invata diferite tehnici de olarit pentru a crea superbe obiecte din lut, apoi decoreaza-le cu minunatele culori ceramice incluse in acest set.

 
7728 Lei

Categoria Jucării 6 ani+ este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Jucării 6 ani+ ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Jucării 6 ani+ sortate după articole Preț descrescător.