Jucării pentru copii peste 1 an (0 produse)

În această categorie jucăriile  sunt potrivite pentru vârsta și interesele copiilor de 1 an. La această vârstă, copiii încep să își dezvolte abilități motorii și sunt în curs de a învăța să apuce și să manipuleze obiecte. Jucăriile pot ajuta la …

Arată toate informațiile

În această categorie jucăriile  sunt potrivite pentru vârsta și interesele copiilor de 1 an. La această vârstă, copiii încep să își dezvolte abilități motorii și sunt în curs de a învăța să apuce și să manipuleze obiecte. Jucăriile pot ajuta la stimularea dezvoltării acestor abilități prin intermediul jocului. Jucăriile pentru copiii de 1 an pot include jucării moi, care sunt ușor de apucat și de manipulat, jucării care emit sunete atunci când sunt apăsate sau agitate, jucării care imită animale sau vehicule, jucării care încurajează mișcarea și exercițiile fizice. Este important să alegem jucării care sunt potrivite pentru vârsta copilului și să ne asigurăm că sunt sigure și de calitate înaltă.

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Categoria Jucării 1 an+ este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Jucării 1 an+ ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Jucării 1 an+ sortate după articole Preț descrescător.