Jocuri de memorie (4 produse)

Jocurile de memorie sunt o metodă distractivă de a vă îmbunătăți memoria. La fel ca în cazul mușchilor, creierul are nevoie de exerciții regulate pentru a rămâne sănătos și în formă. Jocurile de memorare se bazează pe știința solidă și sunt …

Arată toate informațiile

Jocurile de memorie sunt o metodă distractivă de a vă îmbunătăți memoria. La fel ca în cazul mușchilor, creierul are nevoie de exerciții regulate pentru a rămâne sănătos și în formă. Jocurile de memorare se bazează pe știința solidă și sunt considerate una dintre cele mai bune practici pentru a ne asigura că mintea noastră funcționează la maxim.

Printre beneficiile pe care le aduc aceste jocuri se numără:

1. Îmbunătățirea abilităților de gândire critică

Ascuțirea abilităților de gândire ale unui copil înseamnă că acesta va avea aptitudinea mentală de a procesa informații, de a lua decizii, de a crea idei noi, de a pune întrebări, de a încerca să dea sens lucrurilor și de a organiza informațiile.

2. Consolidarea abilităților individuale

Dezvoltarea abilităților cognitive este esențială pe măsură ce copilul se maturizează, deoarece este capabil nu numai să învețe informații noi, ci și să își amintească, să gândească mai critic și să proceseze ceea ce învață, aplicându-le într-o manieră progresivă.

3. Consolidarea rezolvarii problemelor

Jocurile de memorie care implică aplicarea anumitor strategii ajută la ascuțirea abilităților copilului de rezolvare a problemelor, memorare, abilități de gândire analitică, comunicare, cunoștințe generale, concentrare, abilități sociale și chiar răbdare.

4. Îmbunătățirea abilităților spațiale

5. Îmbunătățirea percepției vizuale

Acuitatea vizuală joacă un rol vital în capacitatea copilului de a identifica, înțelege, evalua și interpreta un set de obiecte. Există jocuri de memorie interactive fantastice care pot ajuta un copil să-și îmbunătățească atât limbajul, cât și asocierea cuvintelor și, spre deosebire de foile de teme, jocurile distractive pot menține copilul să rămână concentrat pe o perioadă îndelungată.

Product image

Learning Resources, Buzzers (cu functie de inregistrare),

Activitatile desfasurate la clasa vor fi mult mai atractive pentru elevi cu aceste dispozitive pentru raspuns!

1 buc în stoc
3496 Lei
Product image

Dino Toys Joc de memorie - Printesa Sofia

Crezi ca poti sa te iei la intrecere cu Printesa Sofia in acest joc rapid de memorie? Jocul antreneaza memoria si puterea de concentrare setul include 48 carduri cu imagini infatisand personajele din animatia Printesa Sofia priveste imaginile cu atentie pentru cateva momente intoarce cardurile cu fata in jos incearca sa gasesti cat mai multe carduri cu imagini similare si vei fi cu siguranta cel care castiga.

 
2484 Lei
Product image

Learning Resources, Joc codare - Unicornul marilor

Un set conceput special pentru micutii care abia descopera notiunile de codare!

 
115 Lei
Product image

Canpol, Babies oglinda contrast pentru copii, Sensory toys 68-079

Sprijină dezvoltarea bebelușului încă din primele zile.

 
6514 Lei

Categoria Jocuri de memorie este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Jocuri de memorie ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Jocuri de memorie sortate după articole Preț descrescător.