Irigator nazal (0 produse)

Un irigator nazal este un recipient mic, folosit pentru a clăti fosele nazale. Acesta este utilizat în mod obișnuit pentru a ameliora simptomele congestiei nazale, alergiilor sau infecțiilor sinusale. Când utilizați un irigator nazal, umpleți …

Arată toate informațiile

Un irigator nazal este un recipient mic, folosit pentru a clăti fosele nazale. Acesta este utilizat în mod obișnuit pentru a ameliora simptomele congestiei nazale, alergiilor sau infecțiilor sinusale. Când utilizați un irigator nazal, umpleți recipientul cu o soluție salină, apoi înclinați capul deasupra unei chiuvete și introduceți capătul într-o nară. Soluția va curge într-o nară și va ieși prin cealaltă nară, eliminând mucusul și resturile. Este important să folosiți în dispozitivul de irigare apă sterilă, distilată sau fiartă anterior, pentru a evita infecțiile. De asemenea, este important să urmați instrucțiunile producătorului pentru utilizarea și curățarea dispozitivului.

 

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Răsfoiți produsele din categoria Irigator nazal sortate după Nr. review-uri. Aceste produse din categoria Irigator nazal sunt sortate după Preț crescător. În categoria Irigator nazal produsele sunt sortate după Preț descrescător.