×
Pilulka.ro
Descărcați aplicația mobilă
Descărcați

Îngrijirea picioarelor

Sunt 62 de produse în această categorie, iar pentru 1 transportul este gratuit. Clienții au ales în special branduri precum: Scholl, Zdrovit si Urgo. Produsul cel mai cumpărat este: Tratament pentru bătături "San Marco", Hovan, 10 ml.

Cele mai vândute produse

Tratament pentru bătături "San Marco", Hovan, 10 ml Tratament pentru bătături și călușuri - extirpă ușor bataturie și călușurile fără a irita.
1288 Lei
Balsam gel Puterea Calului, 500 ml Gelul-balsam Puterea Calului cu ingredientele sale valoroase, răcorește, revigorează și relaxează în special după efort…
1172 Lei
GEL RELAXANT PICIOARE 100ML Relaxant pentru picioare gel este un complex de substanțe biologic active ce îmbunătățește circulația la nivelul…
1057 Lei
Sosete Difoprev pentru piciorul diabetic si varice, mărimea M Sosetele Difoprev sunt recomandate pentru pacientii bolnavi de diabet, in ingrijirea zilnica, pentru a preveni…
9095 Lei
Branțuri Gel Pantofi Fără Toc Scholl Oferiți tocurilor dumneavoastră senzația de pantof sport.
4810 Lei
Branțuri GelActiv Work Bărbați Scholl Branțuri pentru picioare solicitate intens cu tehnologia GelActiv de absorbție a șocurilor pentru comfort dublu.
4503 Lei
Branțuri GelActiv Work Femei Scholl Branțuri pentru picioare solicitate intens cu tehnologia GelActiv de absorbție a șocurilor pentru comfort dublu.
5924 Lei
Light Legs 20 Bej Scholl, M Ciorapii Scholl ajută la prevenirea senzației picioarelor obosite și grele pe întreg parcursul zilei.
5447 Lei
Light Legs 20 Bej Scholl, S Ciorapii Scholl ajută la prevenirea senzației picioarelor obosite și grele pe întreg parcursul zilei.
5447 Lei
Vedeți mai multe produse cu cele mai bune rezultate

62 produse

Produse