Îngrijirea genelor și sprâncenelor (1 produse)

Genele și sprâncenele contribuie la echilibrul estetic al întregii fizionomii, dar au și o utilitate practică mult mai mare decât ți-ai fi imaginat. Ochii au nevoie de foarte multă protecție, de aceea sprâncenele funcționează ca un adevărat filtru …

Arată toate informațiile

Genele și sprâncenele contribuie la echilibrul estetic al întregii fizionomii, dar au și o utilitate practică mult mai mare decât ți-ai fi imaginat. Ochii au nevoie de foarte multă protecție, de aceea sprâncenele funcționează ca un adevărat filtru care ferește ochii de transpirație, praf sau fum, pe când genele filtrează lumina prea puternică.

Dintre remediile naturale care contribuie la conservarea frumuseții genelor și sprâncenelor, cel mai popular este uleiul de ricin. Este bogat în vitamine și minerale și asigură regenerarea și întărirea genelor și sprâncenelor. Acest ulei natural este și foarte simplu de utilizat, e suficient să aplici seară cu un bețisor la baza genelor și pe suprafața sprâncenelor, iar dimineața să demachiezi.

Pe piață există o multitudine de produse destinate îngrijirii genelor și sprâncenelor pentru ca tu să poți alege ce e mai bun. Fie că îți dorești gene cu mai mult volum sau alungire, fie că sprâncenele tale nu sunt la fel de dese precum ți-ai dori, alege un produs dermatocosmetic care să te ajute să obții rezultatele dorite fără riscuri. Nu uita că sunt zone sensibile, care au nevoie de tratamente formulate cu cele mai bune și sigure ingrediente.

Product image

Gel pentru creșterea genelor și sprâncenelor, Crexy, 8 ml

Crexy este un produs dermato-cosmetic sub formă de gel transparent special creat pentru a favoriza creșterea genelor și sprâncenelor, și a îmbunătăți lungimea și grosimea acestora.

1 buc în stoc
12603 Lei

Produsele din categoria Îngrijirea genelor și sprâncenelor sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. Aceste produse din categoria Îngrijirea genelor și sprâncenelor sunt sortate după Preț crescător. În categoria Îngrijirea genelor și sprâncenelor produsele sunt sortate după Preț descrescător.