Ce este GOOD ROUTINE®?

Primul brand privat dezvoltat de Secom® – lider de autoritate în soluții de medicină integrativă. Good Routine® este gama ce își propune să devină parte din rutina noastră bună și să ne susțină să adoptăm sau să ne păstrăm micile obiceiuri sănătoase – așa cum sunt și suplimente alimentare – pentru a ne putea bucura de o viață de adult echilibrată.

Good Routine® - Știința din spatele stării de bine

De ce să alegi produsele Good Routine®?

Produsele din gama Good Routine® sunt create cu ingrediente din surse naturale și formule patentate atent alese, toate oferind forme de prezentare ușor de administrat, concentrații optime ale substanțelor active, eliberarea rapidă a acestora în organism și biodisponibilitate optimă. Fără alergeni sau aditivi. În plus, acestea sunt dezvoltate după rețeta proprie Secom®, în colaborare cu producători recunoscuți pentru investițiile în Research& Development, pentru calitatea și beneficiile ingredientelor patentate, documentate științific prin studii. Descoperă în cele ce urmează caracteristicile și beneficiile pe care fiecare produs din gama Good Routine le are asupra organismului.

C-YOUR-IMMUNITY®: Doza ta zilnică de imunitate!

O imunitate puternică va sprijini organismul în lupta contra virusurilor, de aceea este important să adopți un stil de viață sănătos atât prin alimentație, odihnă și sport, cât și prin aportul de vitamine și minerale pe care suplimentele le pot conferi.
C-Your-Immunity® este o formulă sinergică pe bază de Vitamina C bioidentică, Quercetină, Hesperidină și Bromelaină care aduc organismului un triplu suport imunitar și anume: antioxidant, antiinflamator și antialergic.

1
Good Routine - C-Your-Immunity

C-YOUR-IMMUNITY®: Efecte și beneficii

Potrivit pentru echilibrarea sistemului imunitar, în diverse reacții fiziologice sezoniere, în completarea necesarului zilnic de nutrienți, dar și în cazul lipsei de activități fizice și perioadele stresante.
Triplă asociere dintre Vitamina C si Bioflavonoizii: Quercetin & Hesperidin si Bromelaină:
Formă bioidentică de Vitamina C, Acid L-Ascorbic, cu profil de siguranță înalt și absorbție crescută
Adaos de Quercetin, 250 mg per capsula & Hesperidin, pentru potențarea acțiunii
Adaos de Bromelaină, pentru mențnerea unui răspuns inflamator normal
Mod de administrare: Indicat atât adulților, cât și copiilor cu vârsta peste 12 ani
Administrare facilă, 1–2 cps/zi:

BUILD-YOUR-JOINTS: Recapătă-ți mobilitatea

Oasele sunt într-un constant proces de reînnoire până la vârsta de 25 de ani, dar odată cu trecerea anilor, degradarea osoasă crește, comparativ cu ritmul de reînnoire. Printre factorii care contribuie la această degradare se numără istoricul familial, genul (persoanele de gen feminin sunt mai expuse la apariția osteoporozei), nivelul hormonal, alimentație neadecvată, sedentarismul, fumatul.
Este important ca încă din tinerețe să adopți un stil de viață sănătos și să previi deficitul de Colagen și Vitamina D3 in organism pentru a-ți întări sistemul osos.

buid-your joints good routine
buid your joints

BUILD-YOUR-JOINTS: Efecte și beneficii

Conține Colagen natural intact, nedenaturat, de tip II, similar celui regăsit în mod natural în matricea cartilajelor articulare.
Singura formula existentă pe piața din România ce asociază Colagenul intact cu extracte naturale de Salcie, Curcuma și Vitamina D3 pentru refacerea cartilajului și suport în reducerea disconfortului articular
Mecanism unic de actiune
Majoritatea preparatelor comerciale pe bază de colagen hidrolizat au spirala tridimensională a moleculei de colagen distrusă
Colagenul intact tip II determină o reacție de tip imun care angajează sistemul imunitar în refacerea propriului cartilaj articular și inițierea răspunsului antiinflamator.
Mod de adminstrare:
1 cps/zi la masă, cu un pahar cu apă sau conform recomandărilor consultantului de specialitate.

MAG-YOUR-MIND®: Regăsește-ți calmul și concentrarea

Magneziul joacă un rol important în menținerea sănătății sistemului nervos, în buna funcționare a mușchilor, fiind totodată și un stimulent important în absorbția mineralelor. Statisticile confirmă că 3 din 4 adulți suferă de un deficit de magneziu, ceea ce duce la o stare generală proastă, anxietate, oboseală și stres. Restabilește-ți starea de bine atât printr-o alimentație bogată în legume verzi, cereale integrale și fructe uscate, dar ajută-te și de suplimentele alimentare.
Mag-Your-Mind® este un supliment cu Magneziu bisglicinat, Rhodiola, Schisandra și Vitaminele B6 și B9, esențiale în reducerea stresului și oboselii.

mag-you-mind
mag-your-mind good routine

MAG-YOUR-MIND®: Efecte și beneficii

Potrivit pentru perioadele de stres, oboseală și extenuare, manifestările migrenelor, premenstruale și îmbunătățirea calității somnului.
Mag-Your-Mind® este o formulă diferită de magneziu, reunind:
Forma chelatată a magneziului cu aminoacidul glicină
Perechea de extracte vegetale adaptogene: Schisandra Și Rhodiola
Duo-ul de vitamine B6 si B9 (spre deosebire de preparatele tradiționale ce asociază doar vitamina B6)
Biodisponibi­litate superioară:
Profil de absorbție superior la nivel intestinal
Toleranță la nivel gastric, superioară sărurilor de magneziu tradiționale.
Mod de administrare:
1 cps/zi la masă, cu un pahar cu apă sau conform recomandărilor consultantului de specialitate.

COMFORT-U®: Susține sănătatea tractului urinar

Infecțiile urinare sunt foarte des întâlnite la femei, dar ele se pot manifesta și la bărbați. Acestea sunt mai frecvente odată cu scăderea temperaturilor, deoarece corpul nu mai elimină apa prin transpirație, iar nevoia de a urina este mai puternică. Mersul la toaleta nu trebuie amânat, deoarece toxinele din urină vor stagna în vezica urinară, apărând astfel modificări la nivelul căilor urinare și la nivelul rinichilor.
Infecțiile urinare pot fi identificate foarte ușor prin simptome precum:
nevoia de a urina mai des, durere și senzație de arsură la urinare, urină urât mirositoare și tulbure.
Comfort-U® este recomandat întocmai pentru a preveni dereglările recurente ale tractului urinar, oferind suport atât în perioadele acute, cât și în perioada de întreținere.

comfort-u good routine
comfort-u good routine

COMFORT-U®: Efecte și beneficii

Potrivit în perioada în care te confrunți cu o infecție urinară, dar și în perioade de întreținere, pentru a preveni infecțiile recurente.
D-Manoza și Strugurii-ursului au acțiune țintită asupra bacteriilor neprietenoase. Acestea blochează zonele de la suprafața tractului urinar, la care bacteriile s-ar putea atașa.
Merișor ingredientele active din extractul standardizat au capacitatea de a inhiba atașarea bacteriilor la mucoasa tractului urinar.
Lactobacillus reuteri aceste bacterii benefice nu permit bacteriilor neprietenoase să se dezvolte, menținând echilibrul florei urinare, vaginale și gastrointestinale.
Mod de administrare
Menținere: 1 cps/zi la masă sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.
Suport intensiv: 2–3 cps/zi la masă sau conform recomandărilor consultantului de specialitate.

GUARD-YOUR-LIVER®: Protejează-ți ficatul, în fiecare zi

Ficatul uman are peste 500 de funcții, esențiale pentru o viață normală. Multe dintre afecțiunile ficatului sunt la început asimptomatice. Chiar dacă ficatul are această capacitate uimitoare de a se regenera, asta nu înseamnă că acțiunea de regenerare se va realiza la orice vârstă, mai ales dacă faci abuz de alcool și duci un stil de viață nesănătos.
Un ficat sănătos îți va conferi o stare de bine, energie și te va proteja de stresul de zi cu zi. Optează așadar pentru suplimentul alimentar Guard-Your-Liver® și ai grijă de sănătatea ficatului pentru ca starea ta generală să fie una bună.

guard-your-liver
guard-your-liver good routine

Guard-Your-Liver®: Efecte și beneficii

Potrivit pentru susținerea funcțiilor ficatului (detoxifiere, sinteza proteinelor etc.) în cazul exceselor și dezechilibrelor alimentare, medicamentoase, persoanelor expuse factorilor de stres (fizici, psihici, sociali etc.). Suplimentul din gama Good Routine® este o asociere complexă între Silimarină și Fosfatidilcolină, ce potențează acțiunile de protecție și de susținere a ficatului.
Mod de administrare
Adulți și adolescențti cu vârstă peste 14 ani, 1–2 cps/zi, la masă, cu 200 ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

PURE OMEGA-3: Protejează-ți inima, în fiecare zi

Acizii grași Omega-3 au numeroase beneficii pentru sănătate, fiind de ajutor în cazul stărilor depresive, în ameliorarea stărilor de anxietate, un puternic imunostimulator, important pentru calitatea somnului și menținerea în parametri normali a tensiunii arteriale.

Pe lângă alimentele bogate în Omega-3, precum pește și fructe de mare, nuci și semințe, ouă și uleiuri din plante, specialiștii recomandă și suplimentele alimentare cu un conținut de Omega-3.
Pure Omega-3 din gama Good Routine® este un supliment alimentar cu o formulă concentrată de acizi grași Omega 3 (1430mg), fără gust de pește și eficient în susținerea activității cerebrale, protejarea sănătății inimii, a vederii, dar și a oaselor și a pielii.

pure omega 3
pure omega-3

Pure Omega-3: Efecte și beneficii

Cu o concentrație bogată de Omega-3, adaos de Vitamina D3 și Vitamina E, suplimentul Pure Omega-3 din gama Good Routine® este potrivit pentru suportul imunitar și în reacțiile alergice, cu rol important în declanșarea stării de bine, în menținerea sănătății inimii, sistemului nervos, articulațiilor și menținerea nivelului normal al lipidelor în sânge.
Mod de administrare
2 cps/zi la masă, cu un pahar cu apă sau conform recomandărilor consultantului de specialitate.

ALGAL OMEGA-3: Completează-ți dieta vegetariană

Și dacă tot am menționat de importanța Omega-3 în organism, Good Routine® include și un supliment cu Omega-3 din sursă vegetală și Vitamina E.
ALGAL- OMEGA-3 este o formulă patentată life's OMEGA, special concepută pentru veganii și vegetarienii care întâmpină dificultăți în furnizarea aportului de acizi grași Omega-3.

algal omega-3
algal omega-3

ALGAL OMEGA-3: Efecte și beneficii

Poate fi administrat de persoanele cu intoleranță la pește, crustacee sau moluște, de consumatorii preocupați de menținerea unui nivel normal de acizi grași Omega-3 – dar care sunt vegetarieni.
Mod de administrare:
Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani, 1–2 cps/zi, la masă, cu 200 ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

KRILL OIL: Reglează-ți colesterolul

Deși are o ”reputație proastă”, colesterolul nu este întotdeauna dăunător organismului. De aceea se împarte în două categorii, ”colesterol rău”(LDL) ce provine din alimentație și se poate acumula pe pereții arterelor și ”colesterol bun” (HDL) ce este produs de organism și are rol în curățarea arterelor de excesul de colesterol LDL. Pe lângă alimentația nesănătoasă, colesteroulul rău este influențat și de factori precum ereditatea, fumatul, hipertensiunea arterială și vârstă.

krill oil
krill oil

KRILL OIL: Efecte și beneficii

Este o formulă patentată de ulei de krill Antarctic, potrivit pentru menținerea colesterolului în parametri normali si pentru sănătatea articulațiilor. Pe lângă aceste beneficii, Krill Oil este recomandat pentru sănătatea inimii și menținerea unui nivel normal de lipide în sânge, suport antiinflamator, antioxidant, susținerea recuperării după exerciții fizice, suport oferit cartilajelor și articulațiilor, manifestările asociate sindromului de ochi uscat, sindromului premenstrual, depresiei și modificărilor de dispoziție.
Mod de administrare
2 cps/zi la masă, cu un pahar cu apă sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.

SYNERGIZE-YOUR-GUT®: Echilibrează-ți flora intestinală

Cu rol important în imunitatea organismului și digestie, flora intestinală poate fi distrusă prin alimentația nesănătoasă, mesele neregulate, dar si stres.
Știai că pentru o săptămână de administrat antibiotice, florei intestinale îi ia 6 luni pentru a se reface complet? Pentru a preveni distrugerea florei intestinale, Good Routine® a lansat suplimentul Synergize-Your-Gut®, format din 7 miliarde de tulpini bacteriene benefice și inulină.

synergize-your-gut
synergize you gut

SYNERGIZE-YOUR-GUT® : Efecte și beneficii

Capsule cu eliberare prelungită ce pot fi administrate pentru confortul digestiv al întregii familii. Pe lângă confortul digestiv, este recomandat pentru sănătatea tranzitului intestinal, eliminarea senzației de balonare, după încheierea unui tratament cu antibiotice, dar și pentru susținerea imunității.
Mod de administrare:
Adulți și copii peste de peste 6 ani: 1 cps/zi, la masă, cu un pahar cu apă sau conform recomandărilor consultantului de specialitate.

TRAIN-YOUR-BRAIN® : Regăsește-ți puterea de concentrare

Trebuie să susții o prezentare sau ai un examen important, iar memoria și concentrarea nu te ajută deloc? Pentru a te bucura de o memorie bună, aceasta trebuie constant antrenată, fie prin socializare, fie prin activități precum cititul și jocuri de concentrare. Memoria și concentrarea sunt influențate de fluxurile informaționale trimise de către neuroni în organism, iar o sănătate precară poate afecta funcțiile creierului.
Pentru a veni în sprijinul persoanelor care trec prin perioade de suprasolicitare intelectuală, stres și oboseală psihică, Good Routine® pune la dispoziție suplimentul alimentar Train-Your-Brain® .

train-your-brain
train your brain

TRAIN-YOUR-BRAIN®: Efecte și beneficii

O combinație unică de ingrediente prin asocierea celor 9 Neuro Nutrienți, Train Your Brain® este recomandat atât elevilor/studenți­lor care întâmpină probleme de concentrare, cât și persoanelor cu un volum mare de muncă, care întâmpină dificultați de concentare și se simt epuizați psihic și fizic.
Mod de administrare:
2 cps/zi, la masă, cu un pahar mare de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

GOOD ROUTINE® - pentru o rutină sănătoasă

Indiferent că vrei să tratezi anumite probleme sau să le previi, produsele Good Routine® îți susțin rutinele bune și te vor ajuta să treci mai ușor peste perioadele neplăcute sau solicitante din viața ta.
Alege-ți produsele preferate din noua gamă și bucură-te în fiecare zi de un corp și o minte sănătoase!

gama good routine