Gel Orgasmic Intense Durex, 10 ml

Gel Orgasmic Intense Durex, 10 ml

Livrare gratuit─â

Este conceput pentru orgasme mai intense.

Intr─â ├«n stoc pe 24. 4. 2019 ├Äl prime╚Öti pe 30. 4. op╚Ťiuni de livrare
4366 Lei
Credite oferite: 4.37 credite
Retur Gratuit În 30 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa
Fii primul care las─â un review acestui produs.

Gel Orgasmic Intense Durex, 10 ml

Gelul Durex Intense Orgasmic

Durex Intense este un gel stimulator pentru femei, destinat a-i oferi mai multă plăcere. Doar câteva picături în timpul preludiului și formula specială va ajuta la producerea unor valuri electrizante de cald și rece, precum și furnicături ce pot spori sensibilitatea zonelor intime pentru o plăcere mai intensă.

P├ón─â la 20 de experien╚Ťe cutremur─âtoare ├«ntr-o singur─â sticlu╚Ť─â - pentru a ajuta la atingerea unei experien╚Ťe mai intens─â pentru ea ╚Öi a unei experien╚Ťe sexuale chiar ╚Öi mai vibrante pentru am├óndoi. Nu trebuie s─â ne crezi pe cuv├ónt, 8 din 10 femei care au testat Durex Intense Gel au atins marele O! Durex Intense Gel nu este un lubrifiant, este un gel stimulator, a╚Öa c─â sunt necesare doar 2-3 pic─âturi. Oamenii sunt ├«ns─â diferi╚Ťi, a╚Öa c─â pentru tine pot fi necesare 2 pic─âturi sau poate mai multe. Acord─â-╚Ťi timp s─â ├«n╚Ťelegi cum reac╚Ťioneaz─â corpul ╚Öi cum s─â ob╚Ťii o stimulare maxim─â cu Durex Intense Gel.

  • Durex Intense Gel este destinat sporirii pl─âcerii femeilor
  • Con╚Ťine gelul stimulator Desirex™ care ajut─â la cre╚Öterea sensibilit─â╚Ťii zonelor intime feminine
  • Formula special─â ajut─â la generarea unor valuri de senza╚Ťii electrizante de cald ╚Öi rece sau furnic─âturi
  • 80% dintre femeile care au testat Durex Intense Gel au atins marele O.
  • P├ón─â la 20 de experien╚Ťe cutremur─âtoare ├«ntr-o singur─â sticlu╚Ť─â

O EXPERIEN╚Ü─é DIN CARE C├é╚śTIG─é AMBII PARTENERI

Nu-╚Ťi asuma riscuri c├ónd vine vorba de pl─âcere

Durex are peste 80 de ani experien╚Ť─â ├«n fabricarea prezervativelor. A╚Öa c─â nu este o surpriz─â c─â marca Durex este lider mondial ├«n materie de prezervative.

Simplu de folosit

Pasul 1

Se desface capacul sticlu╚Ťei.

Pasul 2

Se rote╚Öte cap─âtul sticlu╚Ťei un sfert de tur─â.

Pasul 3

Se pompeaz─â 2-3 pic─âturi.

Pasul 4

Se masează ușor în zona intimă feminină.

Gama durex intense:

Durex Intense Vibrations

Transform─â ├«n realitate orgasmele comune cu acest inel vibrator care incit─â, excit─â ╚Öi satisface ambii parteneri. Destinat pozi╚Ťion─ârii la baza penisului de unde se va freca repetat de clitoris, inelul vibrator Durex Intense Vibrations poate fi folosit ╚Öi pe tot corpul. Pentru o pl─âcere sporit─â, exploreaz─â prin m├óng├óierea sf├órcurilor s├ónilor sau glandului penisului cu inelul vibrator.

Prezervativele Stimulatoare Durex Intense

Prezervativul Durex Intense Orgasmic este primul prezervativ care chiar ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte experien╚Ťa sexual─â pentru ambii parteneri, ajut├ónd femeia s─â ajung─â la orgasm ╚Öi asigur├ónd o satisfac╚Ťie mai mare am├óndurora. Prezervativele din cauciuc natural (latex) transparente ╚Öi lubrifiate sunt prev─âzute cu nervuri ╚Öi puncte ├«n relief, ╚Öi cu gel stimulator Desirex, astfel ├«nc├ót to╚Ťi b─ârba╚Ťii pot oferi acum orgasme cutremur─âtoare partenerelor.

CONSULTAȚI MEDICUL SAU FARMACISTUL DACĂ:

Apar irita╚Ťii, ├«ntrerupe╚Ťi utilizarea. Dac─â irita╚Ťia persist─â, solicita╚Ťi sfatul medicului. Evita╚Ťi utilizarea produsului dac─â sunte╚Ťi gravid─â sau al─âpta╚Ťi. De╚Öi este sigur pentru consum, acesta nu este un aliment. A nu se l─âsa la ├«ndem├óna copiilor. Compatibil cu latexul / prezervativele din latex. Acest produs poate provoca senza╚Ťii electrizante, de cald ╚Öi rece. A se utiliza ├«n termen de 6 luni de la deschidere, ├«nainte de data marcat─â pe ambalaj.

Acest produs nu este un lubrifiant; este un gel stimulator, deci sunt suficiente doar 2-3 pic─âturi (aproximativ 20 de experien╚Ťe intense ├«ntr-un singur flacon). Fiecare persoan─â este diferit─â, a╚Öa c─â pentru unele persoane 2 pic─âturi sunt de ajuns, pentru altele e nevoie de mai mult. E nevoie de timp pentru a ├«n╚Ťelege modul ├«n care reac╚Ťioneaz─â corpul t─âu ╚Öi cum s─â ob╚Ťii cele mai tari senza╚Ťii de la Durex Climax Gel.

EAN: 5997321771632
Brand: Durex
Produc─âtor: RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
Pentru: Adul╚Ťi
Numele original: DUREX INTENSE ORGASMIC GEL 10ML

Informa╚Ťii suplimentare

EAN: 5997321771632
Brand: Durex
Produc─âtor: RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
Pentru: Adul╚Ťi
Numele original: DUREX INTENSE ORGASMIC GEL 10ML