Faina fara gluten mix pentru paine si blat de pizza, Bezgluten, 1000 g

Faina fara gluten mix pentru paine si blat de pizza, Bezgluten, 1000 g

Faina fara gluten Bread-Mix pentru paine si blat de pizza

2396 Lei
Nr. maxim de produse dintr-o comandă este 99 bucăți. Dacă vrei să cumperi mai multe, te rugăm să ne scrii pe contact@pilulka.ro.
Ai în coș 0 stoc pentru 0 Lei
Credite oferite: 2.4 credite
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa
Fii primul care lasă un review acestui produs.

Ingrediente: amidon de porumb, faina integrala de ovaz fara gluten 6%, faina de orez, ingrosator: guma de xanthan, hidroxipropilmetilceluloza, fibre de psyllium.

Adecvat pentru persoanele cu intoleranta la gluten.

Valori nutritionale per 100g de produs: 1488 kJ / 351 kcal
Lipide: 0,9g din care saturati: 0,3g
Glucide: 82g din care zaharuri: < 1,0 g
Fibre: 3,5 g
Proteine 1,9 g
Sare: 0,058 g

RETETA PENTRU PAINE fara gluten – Bread Mix
– 500 g Faina BEZGLUTEN Bread Mix
– 10g de sare
– 1 lingura de zahar (15g),
– 500 ml apa calduta,
– 15g de drojdie proaspata sau 7g de drojdie uscata,
– 3 linguri de ulei + o cantitate mica pentru a unge aluatul.

MOD DE PREPARARE
Se pun intr-un bol faina Bread Mix , sarea, zaharul si se amesteca bine. In timp ce framantati cu mana sau mixerul si aluatul devine neted se adauga treptat apa si drojdia proaspata dizolvata.

Daca utilizati drojdia uscata adaugati direct cu celalalte ingrediente. La final adaugati uleiul.

Se pune aluatul intr-o forma pentru copt (dimensiunea 28 x 9 cm), unsa in prealabil cu ulei, se netezeste suprafata, se acopera cu o panza si se lasa intr-un loc caldut timp de 45 min, pana isi dubleaza volumul. Se pre-incalzeste cuptorul la 200° C punand in cuptor, in partea de jos, un vas termorezistent cu apa. Se unge cu grija aluatul cu ulei si se pune la copt in cuptor timp de aproximativ 50 de minute (fara ventilatie). Dupa coacere se scoate painea din forma, se lasa la racit si se pastreaza acoperita.

Daca utilizati aparatul electric de facut paine se pune la un program aproximativ de 3 ore si 30 minute.

RETETA PENTRU BLAT DE PIZZA fara gluten – Bread Mix
– 250 g Faina BEZGLUTEN Bread Mix
– un sfert de lingurita de sare (5g)
– o jumatate de lingura de zahar (7g),
– 10g de drojdie proaspata sau 5g de drojdie uscata,
– 200 ml apa calduta,
– 2 linguri de ulei.

MOD DE PREPARARE
Intr-un bol se pun: faina Bread Mix, sarea, zaharul si se amesteca bine. In timp ce framantati cu mana sau mixerul si aluatul devine neted se adauga treptat apa si drojdia proaspata dizolvata.

Daca utilizati drojdia uscata adaugati direct cu celalalte ingrediente. La final adaugati uleiul.

Se acopera aluatul cu o panza si se lasa intr-un loc caldut timp de,30 min, pana isi dubleaza volumul. Aluatul se intinde si se aplatizeaza cu mainile unse cu ulei, se pun condimentele dorite pentru pizza si se pune la copt in cuptor timp de aproximativ 30 de minute la temperatura de 200° C (fara ventilatie).

EAN: 5906720576007
Brand: Bezgluten
Linia de produse:
Numele original: Faina fara gluten Bread-Mix pentru paine si blat de pizza
Ultima actualizare a paginii: 8.9.2021 16:13
În stoc furnizor În stoc furnizor

Îți recomandam aceste produse alternative

EAN: 5906720576007
Brand: Bezgluten
Linia de produse:
Numele original: Faina fara gluten Bread-Mix pentru paine si blat de pizza
Ultima actualizare a paginii: 8.9.2021 16:13
În stoc furnizor În stoc furnizor