Pentru cupluri (1 produse)

Jucariile sexuale pentru cupluri sunt special concepute pentru ambii parteneri, aducând un plus de placere si divertisment in viata sexuala. Acestea pot fi utilizate atat in timpul preludiului, cat si in timpul actului sexual propriu-zis si pot fi …

Arată toate informațiile

Jucariile sexuale pentru cupluri sunt special concepute pentru ambii parteneri, aducând un plus de placere si divertisment in viata sexuala. Acestea pot fi utilizate atat in timpul preludiului, cat si in timpul actului sexual propriu-zis si pot fi formate din diverse materiale, cum ar fi siliconul sau cauciucul. Printre jucariile sexuale pentru cupluri pot fi incluse vibratoare cu telecomanda, inele vibratoare, sau accesorii pentru stimularea zonelor erogene. Acestea pot fi folosite pentru a imbunatati calitatea actului sexual si pentru a experimenta noi senzatii.

Product image

ROMP Cockring Juke

ROMP Juke, duce jocul tău de dragoste la un nou nivel.

5+ buc în stoc
11130 Lei

Categoria Pentru cupluri este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Pentru cupluri ordonate după Preț crescător. În categoria Pentru cupluri produsele sunt sortate după Preț descrescător.